Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 14:56

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 3-1: Ολική ανατροπή με υπογραφή Βουρνά

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 3-1: Ολική ανατροπή με υπογραφή Βουρνά

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ το Μάριο Βουρνά (φωτό αριστερά - αρχείου) το Διαβολίτσι νίκησε 3-1 το Μεσσηνιακό και ξεκόλλησε από τις δύο τελευταίες θέσεις της Α' τοπικής, στις οποίες βρέθηκαν οι "πράσινοι" που αγνοούν τη νίκη από την πρεμιέρα!

Μάλιστα ο Μεσσηνιακός προηγήθηκε και πάλι (όπως με τον Ολυμπιακό), αλλά αυτή τη φορά δεν πήρε ούτε το βαθμό. Ο Βουρνάς με χατ τρικ οδήγησε τον ΑΟΔ στη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Το αξιοσημείωτο ότι και τα τρία γκολ των νικητών σημειώθηκαν στο τέλος των ημιχρόνων, με τους Kαλαματιανούς να πληρώνουν τον τραυματισμό του αμυντικού Παυλέα στο 30', ενώ στο 60' τραυματίστηκε και ο Αρβανίτης.
Ο Μ.Γ.Σ. ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα και προηγήθηκε στο 14' με πλασέ του Ηλία Μερκούρη μέσα από την περιοχή. Μετά το 30' όμως ο ΑΟΔ ανέβασε ρυθμούς και στο 40' ο Μάριος Βουρνάς με κεφαλιά ισοφάρισε. Και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, δέχτηκαν και δεύτερο γκολ. Στο 43' οι Κωστόπουλος - Παπαλέξης συνεργάστηκαν ωραία από αριστερά με το δεύτερο να σεντράρει και το Βουρνά να σκοράρει με προβολή.
Το Διαβολίτσι που ήθελε να δώσει απαντήσεις και για την ήττα στο Δώριο, σφράγισε τη νίκη στο 85' με τον Βουρνά να εκμεταλλεύεται το λάθος γύρισμα του Μπιζίμη στον Σκαλαίο και να πλασάρει σε κενή εστία.
Ο Μεσσηνιακός είχε δοκάρι στο 87' με σουτ του Μπεγέτη.
Το ματς διαιτήτευσε ο Νιολόπουλος με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Κασκάνη.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Α. Μερκούρης, Παπαλέξης, Αριστομενόπουλος (28' Σβερκούνος), Γερμάνης, Π. Δημητρίου, Μαρρής, Κωστόπουλος (82' Καστριτσέας), Χότζα (74' Χριστόπουλος), Βουρνάς, Δημόπουλος, Πάλιας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Αρβανίτης (60' λ.τρ. Γαβράς), Μπιζίμης, Πετρόγιαννης, Παυλέας (30' λ.τρ. Γιαννακόπουλος), Μανωλόπουλος, Κουλουράς, Μπεγέτης, Ν. Εμμανουήλ, Μερκούρης (75' Χρ/ Εμμανουήλ).