Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 16:57

"Kανείς δεν θέλει τον ΑΟΚ ξανά πρωταθλητή", λέει με οργισμένη ανακοίνωση η διοίκηση της Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Για οργανωμένο έγκλημα κάνει λόγο η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Κυπαρισσίας την επομένη του ισόπαλου ντέρμπι με τον Τσικλητήρα (2-2).

Οι άνθρωποι του ΑΟΚ τονίζουν ότι η υπομονή τους τελείωσε μετά τη νέα, όπως λένε, εχθρική διαιτησία (από τον Αλεξέα), αλλά στέλνουν μήνυμα ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσουν, παρότι η διαφορά από τον πρωτοπόρο της Α' τοπικής Πάμισο αυξήθηκε στους εφτά βαθμούς. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η υπομονή τελείωσε! Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι κανείς δε θέλει τον ΑΟΚ ξανά πρωταθλητή! Και οι τυφλοί πλέον βλέπουν μια άνευ προηγουμένου, ειδεχθή και πέρα για πέρα εχθρική διαιτησία κατά της πρωταθλήτριας ομάδος μας, που έχει γίνει στόχος σε ένα οργανωμένο έγκλημα, το οποίο συντελείται αδιαλείπτως σε κάθε αγωνιστική!  Είναι ντροπή και αίσχος να αμαυρώνεται η αξιέπαινη προσπάθεια ο ιδρώτας και «το αίμα» κάποιων ανθρώπων, όταν χρησιμοποιούνται τόσο αθέμιτα μέσα για να κάμψουν την αντίσταση ενός σωματείου πρότυπου για το Νομό, που κάθε χρόνο μεγαλώνει τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, όσο και αν αυτό δεν αρέσει στους ανταγωνιστές του.
Παρατηρούμε εμβρόντητοι να μας κόβουν παίχτες και βαθμούς σε όλα τα κομβικά σημεία ενός πρωταθλήματος όπου τίποτε δε λειτουργεί αξιοκρατικά. Είναι λυπηρό να βλέπουμε ανθρώπους, εκπρόσωπους του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, να μην σέβονται μια ομάδα που πριν λίγους μήνες εκπροσώπησε τη ποδοσφαιρική Μεσσηνία με περίσσια αξιοπρέπεια. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να τα παρατήσουμε. Ούτε οι κόκκινες κάρτες θα μας εμποδίσουν, ούτε τα στοχευμένα σφυρίγματα των οποίων γινόμαστε αποδέκτες. Η αντιμετώπιση που συναντά η ομάδα μας, γεμίζει θλίψη όχι μόνο εμάς σαν μέλη του Δ.Σ αλλά και όλους όσοι συρρέουν τα Σαββατοκύριακα στο γήπεδο να παρακολουθήσουν κάθε παιχνίδι με την προσμονή, το αποτέλεσμα να κρίνεται εντός των τεσσάρων γραμμών. Διαιτησίες σαν την χθεσινή μπολιάζει τις ψυχές μας με ένα τεράστιο, απερίφραστο πείσμα γιατί είναι οι ίδιοι που στο τέλος της σεζόν θα μας βρουν -ξανά- μπροστά τους!".