Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 17:30

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-2: Eνα ημίχρονο ήταν αρκετό

Γράφτηκε από τον

Ένα ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό στον Ακρίτα Κορώνης για να πάρει τη νίκη, απέναντι στον Ηρακλή Καλαμάτας τον οποίο νίκησε με 4-2.


Η ομάδα της Κορώνης προηγήθηκε στο α' ημίχρονο 4-0 και στην επανάληψη μείωσε το ρυθμό της, προσπαθώντας να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα και παρότι ο Ηρακλής έβαλε δύο γκολ, κατόρθωσε να πάρει τους τρεις πόντους.
Οι φιλοξενούμενοι πλήρωσαν τα αμυντικά στο α' ημίχρονο και βρέθηκαν πίσω με 4-0. Στο β' μέρος όμως παρουσίασαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ήταν πιο αγωνιστικοί και προσπάθησαν μέχρι το τέλος για ένα καλό αποτέλεσμα, έβαλαν δύο γκολ και δημιούργησε καλές φάσεις ώστε να έχουν καλύτερη τύχη, όμως δεν μπόρεσαν να φύγουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την Κορώνη.
Στο 18' ο Μουτζούρης με σουτ μέσα από την περιοχή "έγραψε" το 1-0. Στο 26' Αν. Μάραντος με μακρινό σουτ "κρέμασε" τον Μπομπόνη και έκανε το 2-0. Στο 30' μετά από συνδυασμό Χρ. Μαθιόπουλου και Μουτζούρη, ο τελευταίος με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0. Στο 44' από σέντρα του Στρογγύλη ο Χρ. Μαθιόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 4-0. Στο 55' ο Σπαντιδέας με σουτ μέσα περιοχή, ύστερα από συνδυασμό και κάθετη πάσα του Μουρούφα μείωσε αρχικά σε 4-1. Στο 74' ο Μιχαλόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Η Κορώνη είχε και άλλες καλές ευκαιρίες για γκολ στο β' ημίχρονο με τους Χρ. Μαθιόπουλο, Σταμάτη και Μουτζούρη.
Διαιτητές ήταν οι Νίκας, Καυκάς, Αντωνόπουλος. Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στο 90' αποβλήθηκαν ο Λίγγρης του Ηρακλή για αντιαθλητικό μαρκάρισμα και ο Χρ. Μαθιόπουλος του Ακρίτα γιατί απώθησε αντίπαλο του.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Π. Κυριόπουλος, Σαρέλας (73' Ε. Κυριόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Δ. Κουτσουμπός, Στρογγύλης (66' Σπ. Μπλάνας), Χρ. Μαθιόπουλος, Αν. Μάραντος, Μουτζούρης, Σταμάτης, Μπόκολος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπομπόνης, Κωνσταντόπουλος, Τζ. Παπαδέας, Λίγγρης, Γεωργακόπουλος, Μιχαλόπουλος (89' Κομινάκης), Τζαβάρας, Μάρης, Σπαντιδέας, Γ. Παπαδέας (37' Μουρούφας), Καρβέλης (69' Γιαννουκάκης).