Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 19:35

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 4-2: Με… χρυσή αλλαγή τον Θανάση Κοντό

Γράφτηκε από τον

Με τον 17χρονο Θανάση Κοντό να αποτελεί... χρυσή αλλαγή, ο Χανδριναϊκός έφτασε στην επικράτηση κερδίζοντας 4-2 την Ομόνοια.


Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως στην επανάληψη η Ομόνοια κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά στα τελευταία λεπτά, ο Κοντός που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι, κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές και έτσι να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.
Η Ομόνοια, που πήγε στη Μεθώνη με μια 11άδα, έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κατέθεσαν και την ψυχή του και αν είχαν και λίγη τύχη, ίσως να έφταναν στη νίκη. Στις αρχές της επανάληψης μείωσαν αρχικά και στα μέσα σχεδόν του β' μέρους έφεραν το ματς στα ίσια. Παρά τις καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Κατσίβας, Γ. Χατζηπαναγιώτης και Σπυρόπουλος, (μπορούσε να γράψει το 2-3 σε μία από αυτές), δεν ήρθε το θετικό αποτέλεσμα.
Να σημειωθεί ότι ο Γ. Χατζηπαναγιώτης, παρότι είχε χάσει πριν τρεις ημέρες τον πατέρα του, έδωσε κανονικά το παρών στον αγώνα και έκανε το καλύτερο που μπορούσε ώστε η Ομόνοια να πάρει βαθμό ή βαθμούς.
Στο 3' και στο 10' ο Καραμπάτσος με ισάριθμα σουτ έξω από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Χανδριναϊκό, κάνοντας το 2-0. Στο 52' από σέντρα του Ντόκου ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο 75'ο Ντόκος ανατράπηκε από αμυντικό και ο διαιτητής Σκόρδος σφύριξε το πέναλτι. Ο Κατσίβας με εύστοχη εκτέλεση ισοφάρισε σε 2-2. Στο 87' ο Κοντός με σουτ μέσα από την περιοχή, έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Χανδριναϊκό, γράφοντας το 3-2. Στο 90'  και πάλι ο Κοντός με σουτ έξω από την περιοχή, αυτή τη φορά, διαμόρφωσε το τελικό 4-2.
Διαιτητές ήταν οι Σκόρδος, Γιαννέτσος, Γιαννακλής.
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κόντι, Λιτό, Κατσιγιάννης, Καρανταράκης, Φωτόπουλος, Μεμά (46' Κοντός), Καραμπάτσος (86' Αντεμάϊ), Κοκάϊ (64' Μάλαμας), Καλδής, Γιάνναρης.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Ξανθάκης, Ταπεινός, Σπυρόπουλος, Πετριτάϊ, Κ. Κοστρίβας, Αγγελής, Τάφα, Δρογγίτης, Ντόκο, Γ. Χατζηπαναγιώτης, Κατσίβας.