Δευτέρα, 30 Νοέμβριος 2015 19:39

ΜΕΘΩΝΗ - ΧΩΡΑ 1-2: Με ανατροπή στα τελευταία λεπτά - Ουραγοί και χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι!

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ - ΧΩΡΑ 1-2: Με ανατροπή στα τελευταία λεπτά - Ουραγοί και χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι!

Οπως με τον Χανδριναϊκό, έτσι και χθες ο Παπαφλέσσας Χώρας έκανε την ανατροπή στο γήπεδο της Μεθώνης, νικώντας αυτή τη φορά την ομώνυμη ομάδα με 1-2.


Οι γηπεδούχοι, που παραμένουν τελευταίοι και χωρίς νίκη στην Α1 προηγήθηκαν στο 45' με σουτ του Ηλία Κοτσίρη και η Χώρα ισοφάρισε στο 80' με κεφαλιά του Ν. Τσέρτου και κακή εκτίμηση της φάσης από τον γκολκίπερ.  Στο 82' ο νεοεισελθών Μπολβάτζε πλάσαρε άουτ σε κενή εστία, αλλά δύο λεπτά αργότερα πανηγύρισε. Ξανά από αμυντικό λάθος (κακή εκτέλεση του ελεύθερου από το Βασιλόπουλο) πήρε την μπάλα και με πλασέ έγραψε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους που ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις. Στο 86' ο Κοτσίρης με σουτ επιχείρησε να ισοφαρίσει, αλλά ο γκολκίπερ απέκρουσε σε κόρνερ και από το κόρνερ, ο Εμμανουήλ πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καστανάς με βοηθούς τους Καυκά και Μιχαλόπουλο.
ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Τζεμάλι (30' λ.τρ. Ηλ. Κοτσίρης), Τσέλιος (80' Εμμανουήλ), Κατσούλης, Βασιλόπουλος, Κουφός, Παππάς, Σαμπάνι (84' Κοντογόνης), Μπουντάς, Παυλόγιαννης, Τσατάς.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Λινάρδος, Γκεβόρα (75 λ.τρ. Μπολβάτζε), Τ. Τσόπελας (70' Μαθιός)), Γρηγορόπουλος, Πλάγος, Ν. Τσέρτος, Δημόπουλος, Τηλεμάχου, Νικολακόπουλος, Μπάρκας, Γ. Καγιάς (50' Γκότσης).