Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 17:47

Καρεμπέ: «Αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής, θα γινόμουν πορνοστάρ»!

Γράφτηκε από τον

Αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του στη Marca ο Κριστιάν Καρεμπέ, δήλωσε μεταξύ σοβαρού κι αστείου πως αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής θα γινόταν πορνοστάρ ή γιατρός.


Ο Κριστιάν Καρεμπέ είναι απολαυστικός και ακομπλεξάριστος στις συνεντεύξεις του. Έτσι όταν η Marca τον ρώτησε τι επάγγελμα θα είχε ακολουθήσει αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής, απάντησε μεταξύ σοβαρού και αστείου «Γιατρός ή πορνοστάρ».
Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε και για ένα τραγικό περιστατικό που τον σημάδεψε. «Είναι κάτι που κουβαλώ πάντα μαζί μου. Τα αδέρφια μου με άφησαν στο αεροδρόμιο και στην επιστροφή είχαν ένα τροχαίο. Σκοτώθηκαν. Η κατάκτηση του Champions League με τη Ρεάλ ήταν αφιερωμένη στη μνήμη τους. Ήταν, επίσης, αφιερωμένη στο χωριό μου. Πριν μπω σε κάθε αγώνα τους σκεφτόμουν και προσευχόμουν για όλους τους δικούς μου στη Νέα Καληδονία».
Ο Καρεμπέ απέφυγε τις συγκρίσεις της δικής του Ρεάλ με τη σημερινή. «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη Ρεάλ του τώρα με αυτή της δικής μου περιόδου. Θα πρέπει να αφήσουμε τον προπονητή να δουλέψει και πιστεύω ότι σε δύο μήνες θα μπορούμε να τον κρίνουμε. Όσον αφορά τους παίκτες, πάντα μου άρεσαν ο Τσάβι και ο Ινιέστα. Προφανώς τώρα ξεχωρίζουν ο Κριστιάνο και ο Μέσι που είναι οι σούπερ σταρ του πρωταθλήματος».
Πηγή: sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ