Τρίτη, 01 Δεκέμβριος 2015 21:14

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Να συνεχίσουν το σερί στην Αρκαδία θέλουν παίδες και νέοι

Γράφτηκε από τον

Με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο Τετάρτη το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων παίδων και νέων, με τις ομάδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας να αγωνίζονται εκτός έδρας με τις αντίστοιχες της Αρκαδίας.


Το ματς των παίδων θα ξεκινήσει στη 1 το μεσημέρι και αυτό των νέων στις 3 στο γήπεδο των Φιλικών.
Η Μεσσηνία μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς μέχρι τώρα και είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με 6 βαθμούς.
Η Λακωνία και η Αρκαδία έχουν από ένα βαθμό στους παίδες.
Στους νέους η Μεσσηνία έχει επίσης δύο νίκες σε ισάριθμα ματς και φιγουράρει στην κορυφή. Η Λακωνία έχει 3 βαθμούς και η Αρκαδία είναι χωρίς βαθμό.
Στην αυριανή αγωνιστική με την οποία ξεκινά ο δεύτερος γύρος, ρεπό έχει η Λακωνία. 
Οι ομάδες του Νομού μας  με νίκη θα κλειδώσουν την πρωτιά τόσο στους παίδες, όσο και στους νέους.
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 9.30 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Προπονητής των μικτών είναι ο Παναγιώτης Δρούγας με συνεργάτη τον Θοδωρή Ασημακόπουλο. Την αποστολή θα συνοδέψουν ακόμα ο  τεχνικός διευθυντής Αγγελος Σκαφιδάς, ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς και ο έφορος των μικτών ομάδων Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.
Οι παίκτες που έχουν επιλεγεί για τα σημερινά παιχνίδια είναι:
Παίδες
Καραχάλιος, Μωραγιάννης, Οικονομέας, Παπαθεοδωρίδης, Νικολακόπουλος, Χαρλέπας, Λαμπρόπουλος, Δημόπουλος, Κωστέας, Δημητρίου, Στασινόπουλος, Καρύδης, Μυστριώτης, Τσιγαρίδης, Αθανασόπουλος,  Σερπάνος, Λυμπερόπουλος, Παπαδόπουλος.

Νέοι
Μπαχράμης, Σιρμπόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Τσιλιγωνέας, Δεδούσης, Μπαζάνης, Καραχάλιος, Αντεμάι, Παπαδήμος, Σαρδέλης, Θεοχαρόπουλος, Σαραντόπουλος, Μπίτσικας, Κανανάι, Σουλαντίκας, Πικιός, Κάππος, Αθανασόπουλος.