Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2015 12:49

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νικηφόρο πέρασμα από την Αρκαδία για παίδες και νέους

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νικηφόρο πέρασμα από την Αρκαδία για παίδες και νέους

Με δύο νίκες επέστρεψαν χθες από την Τρίπολη (γήπεδο Φιλικών) οι μικτές παίδων και νέων της ΕΠΣ Μεσσηνίας, που αγωνίστηκαν κόντρα στις αντίστοιχες της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Συνέχισαν μάλιστα το αήττητο σερί με τους παίδες να επικρατούν με 4-1 και τους νέους με 2-0.

Ο αγώνας των παίδων

Η ομάδα των παίδων παρότι βρέθηκε να χάνει από το 12' με γκολ του Κοψαύτη (διαγώνιο σουτ στο αριστερό “Γ”) μετά από σέντρα του Τζήλου, ανέβασε σταδιακά την απόδοσή της και κατάφερε να ανατρέψει τον εις βάρος της σκορ φθάνοντας στη συνέχεια σε μία άνετη επικράτηση, παρά το γεγονός ότι στο 19' οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά το σουτ του Γεωργακόπουλου στο 19' χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Το γκολ της ισοφάρισης σημείωσε στο 32' ο Δημητρίου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μετά από χέρι του Αλέμη. Οι Μεσσήνιοι πήραν προβάδισμα στο 50', όταν μετά από κόρνερ του Δημήτρίου ο Λαμπρόπουλος με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-2. Ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά αργότερα έκανε και το 1-3 με σουτ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περίοχής, ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 72' ο Σερπάνος με ψηλοκρεμαστό πλασέ.
Το ματς διαιτήτευσε ο Ν. Αυγερινός με βοηθούς διαιτητές τον Αλ. Μυριούνη και την Ευσ. Σταυροπούλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας

ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Θεοδοσόπουλος (42΄ Τσιράκης), Κατσόγιαννης, Σούρσος, Ορφανόπουλος (68' Ζαφειρίου), Αλέμης (34' λ.τρ. Αδαμόπουλος), Μιχόπουλος, Κοψαύτης (60' Παναγιωτόπουλος), Γεωργακόπουλος, Τζήλος, Χατζόπουλος (57' Καραμάνης), Δαύρος (51' Ράλλιος).

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καραχάλιος, Μωραγιάννης, Οικονομέας, Παπαθεοδωρίδης, Νικολακόπουλος (68' Παπαδόπουλος), Χαρλέπας, Λαμπρόπουλος (68' Καρύδης), Δημόπουλος (52' Λυμπερόπουλος), Κωστέας (61' Σερπάνος), Δημητρίου, Στασινόπουλος (45' Τσιγαρίδης).

Ο αγώνας των νέων

Παρά το γεγονός ότι δεν έπιασαν την αναμενόμενη απόδοση κυρίως στο α' ημίχρονο, οι νέοι της Μεσσηνίας πήραν τη νίκη με 0-2 έχοντας κάποιες καλές φάσεις με καλύτερη αυτή του Παπαδήμου στο 34', όταν βγήκε τετ α τετ με τον Κωνσταντά και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Το σκορ άνοιξε στο 62' ο Αντεμάι με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό 2-0 σημείωσε στο 84' ο Κάππος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και συγκεκριμένα με σουτ έξω από την περιοχή.
Δύο λεπτά αργότερα οι Μεσσήνιοι έχασαν μεγάλγη ευκαιρία για τρίτο γκολ, όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παπαδήμου από τον Αλέμη, το οποίο όμως δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Κάππος, καθώς απέκρουσε ο Κωνσταντάς πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
Αλλες ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Αντεμάι (25', 70'), Παπαδήμος (44'), Σαρδέλης (45').
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ν. Αγγελάκος  με βοηθούς διαιτητές τον Αλ. Μυριούνη και την Ευσ. Σταυροπούλου από την ΕΠΣ Αρκαδίας.

ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Κωνσταντάς, Γκαύρος, Σακελλαράκης, Καρασούλης, Χ. Δικαίος, Λάμπρου (14' Σεφέρης, 63' Παπαδόπουλος), Τσουμπλέκας, Τσεμπελής, Δράνιας, Δολιανίτης (48' Αλέμης), Πλατζάς.

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μπαχράμης, Συρμπόπουλος, Παπαθεοδωρίδης (51' Σαραντόπουλος), Τσιλιγωνέας, Δεδούσης, Μπαζάνης, Καραχάλιος (57' Πικιός), Αντεμάι, Παπαδήμος, Σαρδέλης (82' Κάππος), Θεοχαρόπουλος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν οι προπονητές της Εθνικής Παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος, της Κ20 του Αστέρα Τρίπολης Μίλαν Πάβλοβιτς, της Καλαμάτας Λεωνίδας Μπίλης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης.