Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2013 21:11

Συνεχίζει στη "Μαύρη Θύελλα" ο Χρήστος Ρήγας

Γράφτηκε από τον


Ενα ένα κλείνουν τα κομμάτια στο παζλ όσον αφορά το ρόστερ της "Μαύρης Θύελλας" τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.


Τελευταία ευχάριστη εξέλιξη αποτέλεσε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Ρήγα. Ο 25χρονος μέσος βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ράλλη και έδωσαν τα χέρια αφού πρώρα επήλθε συμφωνία στο οικονομικό.
Ο Ρήγας ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Καλαμάτας, ενώ είχε πάρει ορισμένες συμμετοχές και στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Υστερα έφυγε εκτός Μεσσηνίας παίζοντας σε αρκετές ομάδες Γ' και Δ' εθνικής, για να επιστρέψει στους "μελανόλευκους" τον περασμένο Γενάρη.
Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος κατάφερε στα περισσότερα ματς να πάρει θέση στην 11αδα και πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, παίζοντας στον άξονα ως αμυντικό χαφ και ως επιτελικός μέσος.
Να θυμίσουμε πως πριν από τον Ρήγα είχαν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την Καλαμάτα οι Τριανταφυλλάκης, Ηλιόπουλος, Σκαρλάτος, και Τσόπελας, ενώ συμβόλαιο με την ομάδα έχουν οι Πούτση και Κωνσταντακόπουλος. Ουσιαστικά ο μοναδικός παίκτης που έχει αποχωρήσει από το περσινό ρόστερ και ήταν επιθυμία του τεχνικού τιμ να συνεχίσει, είναι ο Αντώνης Ψυχογιόπουλος.
Επίσης συνάντηση υπήρξε και με τον νεαρό τερματοφύλακα Ανδρέα Κολοβούρη μέσα σε καλό κλίμα και παρότι δεν υπήρξε επίσημη ανανέωση, όλα δείχνουν πως και με αυτόν θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα συνεχίσει να φορά τα "μελανόλευκα".