Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2013 13:22

Πήρε Μοσχογιάνη και Γκέρτσο η Α.Ε. Σπάρτης!

Γράφτηκε από τον

Πρωταγωνιστικό ρόλο θέλει να έχει η Σπάρτη στο νέο πρωτάθλημα και οι μεταγραφές είναι πρώτης… ποιότητας, καθώς απέκτησε τους Φώντα Μοσχογιάννη και Σταύρο Γκέρτσο. Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς έχουν πλούσια καριέρα και μπορούν να ανεβάσουν αυτόματα το επίπεδο της Σπάρτης.

Ο 37χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα των ΟΦΗ, Κέρκυρα, Αστέρα Τρίπολης, Εθνικού, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στον ΠΦΟ Πανόπουλου.

Ο  30χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ποντιακό Νέας Σάντας, Καβάλα, ΠΑΟ Κουφαλίων, Ανδρούτσο Γραβιάς, Εορδαϊκό, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Κιλκισιακό, Πανηλειακό και Αστέρα Αμαλιάδας, ενώ την τελευταία διετία φορούσε τη φανέλα του ΠΦΟ Πανόπουλου, σκοράροντας κατά ριπάς.

Αμφότεροι συναντήθηκαν με τους ανθρώπους της Σπάρτης στο χωριό Σελλάσια και συμφώνησαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα της Λακωνίας, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/07).

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο έμπειρος αμυντικός Ξενοφώντας Μοσχογιάννης (Αστέρας Τρίπολης, Κέρκυρα, ΟΦΗ) και ο μόνιμος πρώτος σκόρερ της Δ Εθνικής, Σταύρος Γκέρτσος, είναι από σήμερα παίχτες της Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ. Οι δυο παίχτες αγωνιζόντουσαν πέρσι, στην ομάδα του Πανόπουλου, που τερμάτισε πρώτη στον 6ο όμιλο της Δ Εθνικής και θα βοηθήσουν την ομάδα της Λακωνίας , να πραγματοποιήσει τους στόχους της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ Εθνική».

 

Πηγή: Onsports.gr