Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 14:19

ΔΩΡΙΟ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-1: Μεγάλη νίκη με εντυπωσιακό σκορ ο αποδεκατισμένος Δωριέας

Γράφτηκε από τον

Επιβλητική σε σκορ νίκη σημείωσε προχθές το Δώριο στην έδρα του κερδίζοντας με 4-1 τον Τέλλο Αγρα.


Μετά την βαριά ήττα (5-0) στην Ανδρούσα και με τις πολλές απουσίες το Δώριο είχε δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα, όπως ο Τέλλος Αγρας, που έχει τον ίδιο στόχο, την παραμονή. Κατάφερε όμως, όχι μόνο να ξεπεράσει την βαριά ήττα στον προηγούμενο αγώνα, αλλά να πετύχει νίκη με μεγάλο σκορ και μάλιστα επιτεύχθηκε χωρίς πολλούς από τους έμπειρους παίκτες του, όπως είναι οι Ψωρομύτης, Ξυδιάς, Τσαμπούρης, Κωτσάκης, Γεωργακόπουλος, Ι. Γκότσης και Μαραγκός. Η νίκη αποκτά μεγαλύτερο αξία, όχι μόνο λόγω των παραπάνω απουσιών, αλλά και από το γεγονός ότι οι νεαροί παίκτες Δήμας, Γκιάτα, Γεωργιόπουλος, Λιόγας, Μεμά, που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά, ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό και βοήθησαν την ομάδα να πάρει το πολύτιμο τρίποντο. Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι η ομάδα αγωνίστηκε με 9 παίκτες που προέρχονται από το Δώριο και μόλις δύο είναι από άλλες περιοχές.
Οσο για τον Τέλλο Αγρα, δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, σε παιχνίδια μακριά από του Γαργαλιάνους. Σίγουρα, χρόνος για να ανακάμψει και να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού υπάρχει και θα πρέπει όλοι στην ομάδα να κάνουν την προσπάθεια τους, ώστε να μπορέσει να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Τα γκολ

Στο 3' ο Βασιλόπουλος μετά από ωραία ενέργεια ο Γκρίτζαλης έφτασε στην περιοχή και "έκοψε" την μπάλα στον Βασιλόπουλο, ο οποίος με σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 15' μετά από σέντρα του Γκρίτζαλη και αναμπουμπούλα στην περιοχή ο Μεμά σούταρε για να αποκρούσει ο Τσώλη, όμως στην επαναφορά και πάλι ο Μεμά με νέο σουτ έκανε το 2-0. Στο 22' ο Μερκούρης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για να μειώσει προσωρινά σε 2-1. Στο 52' με φάουλ έξω περιοχή και πλάγια του Γκιάτα ο Μωράκης με κεφαλιά "έγραψε" το 3-1. Στο 75' ο Γκρίτζαλης με εκπληκτική ατομική ενέργεια πήρε την μπάλα από την γραμμή σχεδόν του κέντρου πέρασε όποιους αντιπάλους βρήκε στο δρόμο του, μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Διαιτητής ήταν ο Νικολόπουλος
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος, Αλεξόπουλος (84' Παντελής), Μωράκης, Γκιάτα, Αθ. Γκότσης, Παπαδόγιαννης, Βασιλόπουλος, Μεμά, Λιόγας (63' Λόντος), Γκρίτζαλης.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Μερκούρης, Χούτος, Μπούρδος, Πότσης (89' λ.τρ. Γκότσης), Ανδρώνης, Ντινιωτάκης (73' Μπολούν), Κολεσνιτσένκο, Σώκαλης, Παγώνης, Νικολόπουλος (63' Σταματόπουλος).