Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 14:37

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ- ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Στο 86' έσωσαν το βαθμό οι «πράσινοι»

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ- ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Στο 86' έσωσαν το βαθμό οι «πράσινοι»

Το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στην εντός έδρας αναμέτρηση του Μεσσηνιακού με την Ανδρούσα, η οποία διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο των Αρφαρών.


Για το Μεσσηνιακό, που αγωνίστηκε ως γηπεδούχος, μιας και στο "Στ. Παπαδόπουλος" γίνονται έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου, η ισοπαλία έτσι όπως ήρθε χαρακτηρίζεται θετικό αποτέλεσμα. Ομως θεωρούν πως ο διαιτητής Μπλάνας απέβαλε άδικα τον Κουλουρά στο 40' μια απόφαση που ήταν καθοριστική και επηρέασε την ομάδα τους.
Η καλαματιανή ομάδα που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αναγκάστηκε για σχεδόν 50 λεπτά (κάτι περισσότερο από ένα ημίχρονο) να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο και σίγουρα ο ένας βαθμός είναι καλός. Η αποβολή έγινε στο 40' όταν ο Κουλουράς διαμαρτυρήθηκε για μια φάση οφσάιντ με τον διαιτητή Μπλάνα να του δείχνει κίτρινη κάρτα και δευτερόλεπτα μετά του έδειξε και τη δεύτερη. Οπως αναφέρουν από το Μεσσηνιακό, του έβγαλε 2η κίτρινη όταν ο παίκτης του ζήτησε το λόγο γιατί του έδειξε την πρώτη κάρτα.
Από την άλλη η Ανδρούσα με λίγη τύχη θα μπορούσε να έχει φύγει με το νικηφόρο αποτέλεσμα, όμως και ο βαθμός την ικανοποιεί, μιας και συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα γκολ

Στο 70' φάουλ Μπαλόπουλος, η μπάλα κτύπησε στο στήθος του Αρβανίτης άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 0-1. Στο 86' ο Μπεγέτης "έκοψε" την μπάλα στον Ν. Εμμανουήλ και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.
Από εκεί και πέρα η Ανδρούσα είχε δύο καλές στιγμές στο β' ημίχρονο για να προηγηθεί στο σκορ και να έχει ελπίδες για τη νίκη. Στο 75' πλασέ ο Καλογερόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Σκαλαίο έκανε το πλασέ για να αποκρούσει ο τελευταίος. Την ίδια κατάληξη είχε στο 79' σουτ του Ζάκκα, που επίσης είχε βγει τετ-α-τετ με τον Σκαλαίο.
Διαιτητής ήταν ο Μπλάνας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σκαλαίος, Σταματελόπουλος, Αρβανίτης, Μπιζίμης, Πετρόγιαννης, Παυλέας, Δημόπουλος (60' Παπανικολόπουλος), Κουλουράς, Μπεγέτης, Ν. Εμμανουήλ, Μερκούρης (80' Στ. Γαβράς).
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Καλογερόπουλος, Γκούνης, Κρεμύδας, Φαράντος, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Ηλιόπουλος, Βοσνάκης (46' Κάλλας), Ζάκκας, Μαραγκούλιας (70' Θεοδοσώπουλος).
• Ο προπονητής του Μεσσηνιακού Τάσος Χατζηαγγελής με αφορμή τις διαμαρτυρίες του στο διαιτητή Μπλάνα μετά το τέλος του αγώνα σε σύντομη δήλωση του ανέφερε: «Δυστυχώς για εμένα είναι τεράστιο λάθος, ζητάω συγγνώμη γιατί κατεβάζω το επίπεδό μου, στο επίπεδο του συγκεκριμένου διαιτητή».