Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 14:58

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 3-0: Σε ανοδική πορεία οι "ερυθρόλευκοι"

Γράφτηκε από τον

Την ανοδική του πορεία επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, καθώς νίκησε χθες στο "Γ. Λουκαρέας" με 3-0 τον 5ο της βαθμολογίας Πανθουριακό και απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν μάλιστα 4 αγωνιστικές αήττητοι (δύο νίκες με Δώριο, Πανθουριακό) και δύο ισοπαλίες (με Μεσσηνιακό και Εθνικό Μελιγαλά). Η καλή μέρα φάνηκε από το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, μιας και στο 5' έκαναν το 1-0 με προβολή του Μαρούδα.
Είχε προηγηθεί πλασέ του Αναγνωστόπουλου, στο οποίο η μπάλα χτύπησε και στα δύο δοκάρια για να σκοράρει στην επαναφορά ο Μαρούδας.
Στο 30' ξανά ο Μαρούδας με κεφαλιά (έπειτα από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου) έγραψε το 2-0.
Στο 50' ο Πανθουριακός σκόραρε με το Πιχιγιόνι, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
Στο 58' ο Μαγουλιανίτης έπειτα από λάθος της άμυνας με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Κατσαρέα, που ήταν εκτός θέσης και σφράγισε τους τρεις βαθμούς.
Ο Πανθουριακός θα μπορούσε πάντως να πετύχει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις, αλλά ο Γ. Μουλιάτος έστειλε με πέναλτι την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Καστανά και Παλλαδινό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Στ. Μπάλλας, Τσαναλίας, Αργάνης, Γ. Μπάλλας, Μαγουλιανίτης, Πολυμενέας, Αναγνωστόπουλος (88' Mπέρμπερη), Μαρούδας (82' Μπάτζιος), Θεοδωρόπουλος (75' Ανδρεάκος), Αλεξανδρόπουλος.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ:  Κατσαρέας, Μαραβέλας, Παντσιώτης, Β. Σεφεράσι (46' λ.τρ. Πιχιγιόνι), Ηλιόπουλος, Καράμπελας, Α. Σεφεράσι, Κωνσταντόπουλος (75' Κ. Αναγνωστόπουλος), Γ. Μουλιάτος, Δωδέκατος, Βασιλόπουλος (70' Παπαδημητρίου).