Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 17:46

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 3-0: Εύκολη επικράτηση

Γράφτηκε από τον

Συνδυάζοντας την καλή παρουσία με το αποτέλεσμα, η Ομόνοια κέρδισε το Σάββατο στο "Γ. Λουκαρέας" τον Απόλλωνα Πεταλιδίου με 3-0.


Η καλαματιανή ομάδα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στη διάρκεια του 90λεπτου και θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ, αν οι παίκτες της ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια.
Κατάφερε να προηγηθεί 1-0 στον πρώτο 45λεπτο, όμως λίγο έλειψε να το πληρώσει, όταν οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και με κάποιες στημένες φάσεις προσπάθησαν να απειλήσουν.
Στη συνέχεια η Ομόνοια ανέβασε απόδοση και με άλλα δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά έφτασαν στο 3-0 και πλέον ήταν δύσκολο για τους παίκτες του Απόλλωνα να αντιδράσουν.
Στο 18' ο Ντόκο με ατομική προσπάθεια από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 20' φάουλ του Ντόκο εκτέλεσε  ο Γ. Χατζηπαναγιώτης έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν ανησύχησε τον Μπεκιάρη, που μπλόκαρε την μπάλα. Την ίδια κατάληξη είχε στο 22' σουτ του Ντόκο. Στο 43' ο Ντόκο έκανε τη παράλληλη σέντρα και στο β' δοκάρι κινήθηκε ο Κ. Κοστρίβας που σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ ο Μπεκιάρης πέφτοντας στην αριστερή του γωνία.
Στο 66' ο Γ. Χατζηπαναγιώτης έδωσε στον Κατσίβα και αυτός με διαγώνια μπαλιά πάσαρε στον Ντόκο, αυτός απέφυγε με ωραία κίνηση τον Αρ. Δαμήλο και στη συνέχεια τον Μπεκιάρη, και με διαγώνιο συρτό σουτ σε κενή εστία πέτυχε το 2-0. Στο 68' από μπαλιά του Γ. Χατζηπαναγιώτη, ο Κατσίβας με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 3-0. Στο 88' ο Γ. Χατζηπαναγιώτης έκανε τη σέντρα στην απέναντι πλευρά για τον Ντόκο, αυτός αφού απέφυγε ωραία αντίπαλο του "έκοψε" στον Αγγελή και αυτός έκανε αμέσως το συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα να κτυπήσει στο  κάθετο δοκάρι.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γκούμας, Τσοπανάκης, Ταβουλαρέας.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Κ. Κοστρίβας (62' Κατσίβας), Ταπεινός, Πετριτάι, Δ. Κοστρίβας, Δρογγίτης (81' Αναζίκος), Ντόκο, Τάφα, Σπυρόπουλος (71' Γκίκα), Χατζηπαναγιώτης, Αγγελής.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Μπεκιάρης (81' Αγ. Δαμήλος), Αρ. Δαμήλος, Πανταζόπουλος, Καπρουλάς, Κουτσολίας, Στασινός, Παναγόπουλος, Μπογκντάνι, Γιαννόπουλος, Ξαρχάκος (69' λ. τρ. Σαρατσιώτης), Κοστόβ.