Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 19:16

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ 1-1: Τέταρτη σερί ισοπαλία για τους γηπεδούχους!

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στην καλαματιανή συνάντηση που έγινε προχθές το βράδυ στο "Π. Μπαχράμης", όπου Κεραυνός και Αίαντας έμειναν στο 1-1.


Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν τις πιο πολλές ευκαιρίες ιδιαίτερα στο τελευταίο 10λεπτο, μπορούν να λένε ότι άξιζαν να φύγουν με τους τρεις πόντους.
Για τους γηπεδούχους, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό μιας και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις και αγωνίζονται για την παραμονή στην κατηγορία. Αξιοσημείωτο ότι ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Κεραυνό.
Στο 25' ο Γεωργακόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σαμπιόν με πλασέ στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 30' ο Σταθόπουλος απευθείας φάουλ πέρασε την μπάλα πάνω από το ανθρώπινο τείχος, όμως ο Τσιγάρος εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνιά και μπλόκαρε γλιτώνοντας την ομάδα από δεύτερο γκολ. Στο 32' μακρινό φάουλ του Περιβολάρη, ο Ποτηριάδης έκανε άστοχη έξοδο και ο Ξενιός σε κενή εστία πήγε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά πρόλαβε ο Καναλουπίτης και έδιωξε, γλιτώνοντας την ομάδα του από σίγουρο γκολ. Στο 39' διαγώνιο σουτ του Μασουρίδη έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Ποτηριάδης. Στο 62' ο Πανταζής με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ποτηριάδη, ο οποίος έπεσε στην πορεία της, αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει και έγινε έτσι το 1-1. Στο 80' μετά από φοβερή ενέργεια του Ξενιού, ο οποίος απέφυγε δύο αντιπάλους του και με προσποίηση βγήκε φάτσα με τον Ποτηριάδη, έκανε το πλασέ, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 85' μετά από σέντρα του Πουλουπάτη στο α' δοκάρι πετάχτηκε ο Πανταζής έκανε τη γυριστή κεφαλιά   και η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 90' σουτ έξω από την περιοχή του Αντεμάι απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Ποτηριάδης.
Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Ποτηριάδης, Τσορώνης, Γιαμαρέλος, Νιάρχος, Καναλουπίτης, Κότσης, Αγκο, Αναστασόπουλος (20' λ.τρ. Μαυροειδής), Σαμπιόν (65' Νικολακόπουλος), Σταθόπουλος, Γεωργακόπουλος.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Καραγιάννης (46' Πανταζής), Ζαγαρέλος, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Παπαθεοδώριδης (46' Αντεμάι), Παπαβασιλόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Ξενιός, Μασουρίδης (57' λ.τρ. Στραβάκος), Πουλουπάτης.