Δευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 19:24

Αστέρας Τρίπολης: Ένα μήνα εκτός ο Κοσίτσκι

Γράφτηκε από τον

Ο Κοσίτσκι έχει υποστεί θλάση στον τένοντα του ορθού μηριαίου και θα μείνει εκτός για ένα μήνα. Ο Κιτόκο υπέστη θλάση στο δεξί προσαγωγό και θα κάνει θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα για μία εβδομάδα, ενώ ο Μάσα έκανε επίσης ατομικό.


Σε προπονητικό ρυθμό επέστρεψαν οι παίκτες του Αστέρα μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή και την εντός έδρας ήττα με 2-1. Οι ποδοσφαιριστές του Στάικου Βεργέτη έκαναν ασκήσεις συναρμογής-ισορροπίας καθώς και αερόβιο τρέξιμο μεσαίας έντασης, με τα προβλήματα όμως να μη λείπουν για τους Αρκάδες. Το πρώτο μέρος της προπόνησης, έγινε στο γυμναστήριο και περιελάμβανε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος.
Ο Τόμας Κοσίτσκι έκανε θεραπεία, καθώς υποβλήθηκε σε μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον τένοντα του ορθού μηριαίου. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα μείνει εκτός προπονήσεων. Ο Ρίτσι Κιτόκο υπέστη θλάση στο δεξί προσαγωγό και θα κάνει θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα για μία εβδομάδα, ενώ ο Pablo Mazza έκανε επίσης ατομικό λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.
Να τονιστεί ότι πριν το προπονητικό πρόγραμμα, στην αίθουσα Τύπου του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο Διαιτησίας από ειδικό κλιμάκιο της ΕΠΟ.
Πηγή: sport24.gr