Τρίτη, 08 Δεκέμβριος 2015 12:07

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Πίστη Δανίκα για τίτλο - "Δεν προκάλεσα κανέναν", λέει ο Ηλειος τεχνικός

Γράφτηκε από τον

Μετά τα Αρφαρά και το ντέρμπι με τον Τσικλητήρα, το κακό.. τρίτωσε για τη Κυπαρισσία στη Μεσσήνη.

Ο ΑΟΚ για μία ακόμα αγωνιστική έχασε στο φινάλε τη νίκη και με τις τρεις διαδοχικές ισοπαλίες έχει βρεθεί στο -7 από την κορυφή της Α' τοπικής. Από την άλλη όμως κράτησε το αήττητο στο πρωτάθλημα στη πιο δύσκολη ίσως έδρα και παρότι αγωνίστηκε με 11άδα ανάγκης κόντρα στον πρωτοπόρο Πάμισο..
Η Κυπαρισσία σ' ένα ντέρμπι με ένταση και επεισόδια στο φινάλε (συμπλοκές φιλάθλων και προπηλακισμό του Γ. Δανικά), έδειξε ψυχή, χαρακτήρα και ο Γιάννης Δανίκας έχει μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος και τη δύναμη που έδειξαν και για μένα κατάφεραν να κερδίσουν. Με τη διαιτησία δεν ασχολούμαι.
Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Πιστεύω πολύ σε αυτούς τους παίκτες", λέει ο προπονητής της Κυπαρισσίας, που δεν κρύβει την πίστη του για την κατάκτηση του τίτλου: "Η ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος θα βρεθεί στην πρώτη θέση, αρκεί να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Χτίζουμε λιθαράκι, λιθαράκι και με το κεφάλι σκυμμένο. Υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος και πολύ δύσκολες έδρες. Οι διαφορές ανατρέπονται".
Ο Γ. Δανίκας ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θέλει πολύ και το κύπελλο Μεσσηνίας και θα τα δώσει όλα αύριο με τον Πανθουριακό, ώστε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να προκριθεί στον τελικό.
Οι απουσίες όμως δεν λείπουν για μία ακόμα φορά, μιας και οι Μανδραπήλιας, Κόλλιας είναι τιμωρημένοι και ο Μιτρόφ τραυματίας. Εκτός παραμένει και ο Ντιόπ, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Παπαγεωργίου που αποχώρησε τραυματίας από τη Μεσσήνη.
Το μόνο θετικό η επιστροφή του Αργυρόπουλου που εξέτισε την ποινή του.

"Δεν προκάλεσα κανέναν"

Ο Γιάννης Δανίκας δεν θέλει, όπως μας λέει, να δώσει συνέχεια στην επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς στο κυριακάτικο ντέρμπι, όταν βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου. Τονίζει όμως ότι: "Δεν προκάλεσα κανέναν και προσέχω πάντα τη συμπεριφορά μου. Σέβομαι τον κάθε αντίπαλο και την κάθε έδρα. Δεν περίμενα βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο για να πάω πίσω από τον πάγκο να με χτυπήσουν. Είναι κρίμα να γίνονται αυτά τα πράγματα".