Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2013 19:05

Πανηγυρική αθώωση για Τσιμικλή στην υπόθεση ντόπινγκ

Γράφτηκε από τον

Πανηγυρική ήταν η δικαίωση του Παναγιώτη Τσιμικλή στην υπόθεση ντόπινγκ που εκκρεμούσε εδώ καιρό και αφορούσε έναν αγώνα της Καλαμάτας με τον Φωστήρα στις αρχές Μαϊου…

 

Χθές Πέμπτη το βράδυ πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Ενωσης Β' και Γ' εθνικής αφού μελέτησε την υπόθεση (μετά την απολογία του ποδοσφαιριστή) έκανε έγγραφη παρατήρηση στο Μεσσήνιο ποδοσφαιριστή, δεχόμενη πως δεν έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Ο 26χρονος μέσος ήταν βέβαιος για τη δικαίωση του μιας και είχε όλα τα απαραίτητα έγγραφα από γιατρό, διατροφολόγο και συνάμα υπήρχε δεδικασμένο στην υπόθεση (με την ίδια ουσία) με ένα αλλοδαπό μπασκετμπολίστα. "Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γιώργο Ράλλη για την συμπαράσταση του. Ηταν συνεχώς δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Ημουν σίγουρος ότι θα δικαιωθώ και όσοι με γνωρίζουν προσωπικά ξέρουν πως δεν θα έπαιρνα ποτέ απαγορευμένες ουσίες", δήλωσε στο "Ν" ο Παναγιώτης Τσιμικλής.
Ο 26χρονος άσος που υπηρετεί εδώ και τρεις μήνες τη στρατιωτική του θητεία πήρε πριν λίγες ημέρες μετάθεση στο 9ο Σύνταγμα Πεζικού στην Καλαμάτα.
Οσον αφορά τη νέα περίοδο τα έχει βρει προφορικά με τον πρόεδρο της "Μαύρης Θύελλας" Γιώργο Ράλλη, όμως μένει μια τελική συνάντηση (ίσως να γινόταν και χθες το βράδυ) σχετικά με το οικονομικό. Ο ίδιος ο Τσιμικλής θέλει να συνεχίσει για μία ακόμη χρονιά στην Καλαμάτα και λογικά αυτό θα γίνει πράξη.