Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 13:43

Δύο Μεσσήνιοι υποψήφιοι στις εκλογές της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας"

Γράφτηκε από τον

Δύο Μεσσήνιοι είναι οι υποψήφιοι στις εκλογές για το Δ.Σ. της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας", που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου σε διάφορα σημεία της χώρας.

Πρόκειται για τον συμβολαιογράφο Κωνσταντίνο Μιχελή, αλλά και για τον διευθυντή του "Elite City Resort" Νίκο Μαλαπέτσα, οι οποίοι συγκαταλέγονται ανάμεσα στους 22 συνολικά υποψηφίους μεταξύ αυτών μεγάλες δόξες του "τριφυλλιού", όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Τάκης Οικονομόπουλος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στην "Ε" ο Κωνσταντίνος Μιχελής σημείωσε:

"Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την ομάδα, οφείλουμε όλοι εμείς που αγαπάμε την ομάδα και ειδικότερα οι νέοι, να βγούμε μπροστά και να την στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Καλώ όλα τα μέλη της συμμαχίας να συμμετέχουν στις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου και να τιμήσουν με την ψήφο τους τόσο εμένα όσο και τον επίσης υποψήφιο από την Καλαμάτα Νίκο Μαλαπέτσα. Καλή επιτυχία σε όλους τους άξιους συνυποψηφίους μου και καλή δύναμη στον Παναθηναϊκό μας".

Από την πλευρά του ο Νίκος Μαλαπέτσας σημείωσε:

"Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή ανακοινώνω στους φίλους Παναθηναϊκούς ότι είμαι υποψήφιος για το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Δηλώνω ότι θα υπηρετήσω τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού μας στο έπακρον. Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα  στην Ελλάδα βάσει Ευρωπαϊκών προκρίσεων και πρέπει να επιστρέψει στη θέση του. Σαν Παναθηναϊκός θα υπηρετήσω τη συναίνεση και όχι το διχασμό. Χαιρετίζω επίσης την υποψηφιότητα του συντοπίτη μας Κώνσταντίνου Μιχελή και του εύχομαι καλή επιτυχία.  Όλοι για το καλό του Παναθηναικού μας".

Αναλυτικά οι υποψήφιοι είναι:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  

ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΒΟΥΓΑΖΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΛΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΝΑΡΕΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ 

ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΙΧΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΕΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΟΥΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 

ΤΣΙΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΑΛΙΝΤΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΥΣΙΡΛΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Οι εκλογές έχουν προγραμματιστεί  για την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, ενώ στις 12 ή 13 Δεκεμβρίου θα προηγηθεί η Γενική Συνέλευση στον "Τάφο του Ινδου", όπου ο απερχόμενος πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος θα κάνει απολογισμό, ενώ θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα, που αφορούν τον Παναθηναϊκό.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ