Τετάρτη, 09 Δεκέμβριος 2015 14:17

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πάει για πέντε μεταγραφές για να σωθεί!

Γράφτηκε από τον

Ούτε κόντρα στην Ανδρούσα μπόρεσε ο Μεσσηνιακός να τερματίσει το αρνητικό σερί που τον θέλει χωρίς νίκη από την πρεμιέρα της Α' τοπικής.

Η καλαματιανή ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 και βρίσκεται για πρώτη φορά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας εννέα βαθμούς και μόλις μια νίκη μετά από 13 αγωνιστικές. Ο Τάσος Χατζηαγγελής θεωρεί πως καθοριστικό ρόλο στο τελευταίο ματς έπαιξε η αποβολή του Κουλουρά. Ο προπονητής του Μεσσηνιακού παραδέχεται ότι η ομάδα είναι σε δύσκολη θέση, αλλά πιστεύει ότι "Θα ανακάμψουμε και δεν θα είμαστε από τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Θέλουμε όμως ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο, γιατί το ρόστερ είναι μικρό".
Να σημειωθεί ότι ο Τ. Χατζηαγγελής μετά την ήττα στο Διαβολίτσι είχε υποβάλλει την παραίτησή του στη διοίκηση, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μεσσηνιακός θα προχωρήσει σε πέντε προσθήκες στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, ώστε να μπορέσει να ανανεώσει τη θητεία τους στην Α' τοπική.
Αγωνιστικά, ο Κουλουράς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τέλλο Αγρα, στην οποία επιστρέφει ο Μανωλόπουλος και ίσως είναι διαθέσιμος και ο Κουκούτσης.