Παρασκευή, 19 Ιούλιος 2013 20:45

Πήρε Πουλάκο ο Μεσσηνιακός, ελεύθερος ο Κωνσταντόπουλος

Γράφτηκε από τον
Πήρε Πουλάκο ο Μεσσηνιακός, ελεύθερος ο Κωνσταντόπουλος


Τα "πράσινα" θα φορά τη νέα σεζόν ο Κυριάκος Πουλάκος. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με το Δημήτρη Τσάκωνα και αποτελεί το 11ο κατά σειρά θερινό απόκτημα του Μεσσηνιακού. Ο Πουλάκος αγωνιζόταν φέτος στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και παλαιότερα στον Πατίστα. Πλέον καλείται να δείξει το ταλέντο του στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.

Εκτός από μεταγραφή, η σημερινή μέρα είχε και μια αποχώρηση για την καλαματιανή ομάδα. Ο Αντώνης Κωνσταντόπουλος (φωτό δεξιά) μετά από νέα συνάντηση που είχε με τον Δ. Τσάκωνα, έμεινε ελεύθερος, καθώς παρέμεινε η διαφορά στο οικονομικό σκέλος.
Ο έμπειρος αμυντικός μετέφερε στον τεχνικό του Μ.Γ.Σ. την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Αθήνας, αν και η περίπτωσή του εξετάζεται και από τη "Μαύρη Θύελλα".
Ως εκ τούτου οι πρωταθλητές Μεσσηνίας θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση ενός έμπειρου στόπερ, όπως επίσης και για επιτελικό μέσο και επιθετικό.
Και οι τρεις αυτοί παίκτες θα προέρχονται από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας προκειμένου να κάνουν τη διαφορά στο νέο πρωτάθλημα. Μέχρι τώρα όλες οι κινήσεις του Μεσσηνιακού αφορούσαν ντόπιους παίκτες, αλλά  θα χρειαστεί ενίσχυση εκτός νομού και πιθανότατα και από την ξένη αγορά.