Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 14:14

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Στενοχώρια για τον αποκλεισμό στο κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Κύπελλο ήταν και.. πάει. Η Κυπαρισσία αναδείχθηκε προχθές ισόπαλη 1-1 με τον Πανθουριακό και σε συνδυασμό με την ήττα με 0-1 στο πρώτο ματς, αποκλείστηκε από τον τελικό του θεσμού. Ο ΑΟΚ πάλεψε για την ανατροπή, όμως για τέταρτο συνεχόμενο ματς δεν κράτησε το προβάδισμα.


Το αξιοσημείωτο ότι σε τρία φετινά ματς δεν κέρδισε το νεοφώτιστο στην Α' τοπική Πανθουριακό, έχοντας δύο ισοπαλίες (1-1) και μία ήττα, ενώ με το Γιάννη Δανίκα στον πάγκο έχει τρεις διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και το.. πικρό 1-1 στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου.
"Μας στενοχωρεί ο αποκλεισμός γιατί θέλαμε το κύπελλο. Προσπαθήσαμε και για 50 λεπτά η ομάδα ήταν καλή. Είχαμε κλασική ευκαιρία με το Παναγόπουλο για να τελειώσουμε την πρόκριση και εκεί που δεν πιεζόμασταν δεχτήκαμε την ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο ίσως επήλθε εφησυχασμός ή κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και δεν βγάλαμε φρεσκάδα", δηλώνει στο "Notosport" ο Γιάννης Δανίκας. Ο προπονητής της Κυπαρισσίας σχολίασε και το γεγονός ότι η ομάδα του δεν μπορεί να υπερασπιστεί το προβάδισμα στα παιχνίδια: "Είναι ένα πρόβλημα που το έχουμε εντοπίσει και θα κοιτάξουμε μέσα από τη δουλειά να το λύσουμε. Εκτός από αγωνιστικό είναι και ψυχολογικό. Ισως να πιστεύουμε στο 1-0 ότι τελειώνει το ματς. Ενα παιχνίδι όμως δεν τελειώνει ποτέ και θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη διαχείριση στα παιχνίδια". 
Ο Γ. Δανίκας τονίζει στη συνέχεια ότι η Κυπαρισσία θα τα δώσει όλα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής ώστε να ανατρέψει τη διαφορά των 7 βαθμών από τον πρωτοπόρο Πάμισο και να πανηγυρίσει ξανά την κατάκτηση του τίτλου: "Μας πεισμώνει αυτός ο αποκλεισμός. Στρέφουμε πλέον την προσοχή μας στο πρωτάθλημα. Αφοσιωνόμαστε 100% σε αυτό το στόχο  και θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε, αρχής γενομένης από το ματς με το Μιλτιάδη".
Κόντρα στο Μιλτιάδη επιστρέφει ο Μανδραπήλιας που εξέτισε την ποινή του, αλλά παραμένει εκτός ο τιμωρημένος Κόλλιας και οι Ντιόπ, Μιτρόφ.