Παρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 19:59

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Με Ανδρώνη και Διαμαντόπουλο στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Την ευκαιρία για μία ακόμη νίκη έχασε ο Μιλτιάδης την προηγούμενη αγωνιστική, ισοφαριζόμενος από το Φαραί στα τελευταία λεπτά.


Με την ισοπαλία η ομάδα του Πύργου έφτασε τους 18 βαθμούς και απέχει οκτώ από την ζώνη του υποβιβασμού, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρώτου γύρου.
Μπροστά της η ομάδα του Κώστα Λαμπρόπουλου έχει τον πολύ δύσκολο αγώνα με την Κυπαρισσία εκτός έδρας. Σίγουρα θα παλέψει για το καλύτερο στην έδρα των πρωταθλητών Μεσσηνίας, όμως από την άλλη δεν θέλει να έχει κι απώλειες (τραυματισμούς, τιμωρίες) μιας και ακολουθεί ένα κρίσιμο ματς στον Πύργο με τον Αστέρα Αρφαρών που πρέπει να κερδηθεί, με το ρόστερ να είναι πολύ μικρό και οι επιλογές… μετρημένες.
Ο κ. Λαμπρόπουλος εκτιμά πως η ομάδα του κάνει μια φυσιολογική "κοιλιά" και θεωρεί δεδομένο πως θα ανακάμψει.
Χθες ο καλαματιανός τεχνικός παρακολούθησε την Κυπαρισσία στο ματς κυπέλλου με τον Πανθουριακό στον Κορδία.

Απέχει ο Θ. Γεωργιόπουλος

Στα αγωνιστικά, επιστρέφει από τιμωρία ο Λυκούργος Ανδρώνης που εξέτισε, ενώ υπολογίζεται και ο Στέλιος Διαμαντόπουλος (φωτό) που γύρισε από τον Καναδά προκειμένου να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και θα βοηθήσει μέχρι τις γιορτές (μπήκε αλλαγή με το Φαραί).
Στον αντίποδα όμως εξακολουθεί να απέχει ο Θανάσης Γεωργιόπουλος λόγω διαφορών που έχει με τη διοίκηση, ενώ ο τραυματίας Ντίνος Γαλάνης ίσως προλάβει να παίξει στα τελευταία ματς της φετινής σεζόν.