Κυριακή, 21 Ιούλιος 2013 21:12

Από τον Τέλλο Αγρα στον Απόλλων Αθηνών ο 17χρονος Δημητρόπουλος

Γράφτηκε από τον
Από τον Τέλλο Αγρα στον Απόλλων Αθηνών ο 17χρονος Δημητρόπουλος



Παίκτης του Απόλλων Αθηνών είναι ο Χρυσόστομος Δημητρόπουλος που θα ενταχθεί στην ομάδα νέων (κάτω των 20 ετών) της Αθηναϊκής ομάδας.

Ο 17χρονος μέσος του Τέλλου Αγρα είχε συμμετάσχει σε ορισμένες προπονήσεις του Απόλλωνα πριν λίγες εβδομάδες αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και τελικά θα αφήσει τους Γαργαλιάνους και τον Αγρα για μια ομάδα που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.
Να τονίσουμε πως προπονητής στη ομάδα νέων του Απόλλωνα είναι ο Μεσσήνιος Κώστας Ψυρρόπουλος, ο οποίος πιστεύει στο ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα αύριο Δευτέρα ο Δημητρόπουλος θα βρεθεί στην Αθήνα αφού το απόγευμα ξεκινά προετοιμασία η ομάδα κάτω των 20 ετών της "ελαφράς ταξιαρχίας".
Ο Χρυσόστομος Δημητρόπουλος έχει τρεις "γεμάτες" χρονιές με τον Τέλλο Αγρα στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και πέρυσι δεν έχασε ούτε έναν αγώνα (είχε 30 συμμετοχές) και πέτυχε ένα γκολ.
Ο 17χρονος αμυντικός μέσος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Τέλλου Αγρα, στις οποίες θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος φέτος και τα επόμενα χρόνια.