Τρίτη, 15 Δεκέμβριος 2015 12:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Καταστροφικό το ματς με Σπάρτη- έχασε βαθμούς, πληρώνει ζημιές, περιμένει πρόστιμο και ίσως τιμωρία έδρας

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Καταστροφικό το ματς με Σπάρτη- έχασε βαθμούς, πληρώνει ζημιές, περιμένει πρόστιμο και ίσως τιμωρία έδρας

Την χειρότερη δυνατή εξέλιξη είχε για την "Μαύρη Θύελλα" το γειτονικό ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕ Σπάρτης στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Οι «μελανόλευκοι» ήθελαν πολύ τη νίκη για να ξεκολλήσουν από την ζώνη του υποβιβασμού όμως παρά το γρήγορο προβάδισμα με το γκολ του Τορεζάνι τελικά γνώρισαν την ήττα με 1-2 στο 95', με ένα γκολ πάντως που φάνηκε ότι δεν έπρεπε να μετρήσει αφού υπήρξε οφσάιντ.
Έτσι η Καλαμάτα έχασε τους πολύτιμους βαθμούς αλλά η ζημιά δεν τελειώνει εδώ καθώς η Μεσσηνιακή ομάδα θα κληθεί να πληρώσει τις καταστροφές καθισμάτων που έγιναν στο γήπεδο ενώ κινδυνεύει και με χρηματικό πρόστιμο μετά τα όσα έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα.

Ζημιές στο γήπεδο,
"καίει" το φύλλο αγώνα

Στο γήπεδο του Μεσσηνιακού οι φίλαθλοι έσπασαν περίπου 130 καθίσματα, τα οποία θα κληθεί να πληρώσει τώρα η Μεσσηνιακή ομάδα. Περίπου 100 από αυτά έσπασαν από το πέταλο όπου ήταν οι φίλοι της Καλαμάτας και περίπου 30 από την εξέδρα όπου κάθονταν οι φίλοι της Σπάρτης.
Από εκεί και πέρα, ο διαιτητής Μιάρης αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι υπήρξε ρίψη κροτίδων αλλά και καθισμάτων στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που είναι βέβαιο πως θα οδηγήσει σε τιμωρία της Μεσσηνιακής ομάδας. Παίρνοντας παράδειγμα από πρόσφατες τιμωρίες άλλων ομάδων για ανάλογα παραπτώματα, οι «μελανόλευκοι» μάλιστα φοβούνται ότι το χρηματικό πρόστιμο θα είναι υψηλό ενώ υπάρχει κίνδυνος και για τιμωρία της έδρας.

Την Κυριακή στη Βάρδα

Η Καλαμάτα πλέον είναι ένα βαθμό κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ την Κυριακή θα δώσει το τελευταίο της ματς για το 2015 καθώς θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΟ Βάρδας για την 12η αγωνιστική. Η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, η 13η, θα γίνει τη νέα χρονιά, στις 10 Ιανουαρίου, όταν η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Βύζαντα Μεγάρων.
Μετά το ματς στη Βάρδα η Καλαμάτα θα ρίξει το βάρος στο μεταγραφικό κομμάτι με σκοπό να υπάρξει η κατάλληλη ενίσχυση και να παρουσιαστεί ενισχυμένη στο β' γύρο η ομάδα ώστε να απομακρυνθεί από τις θέσεις του υποβιβασμού…