Τρίτη, 15 Δεκέμβριος 2015 14:06

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ικανοποίηση για νίκη και εμφάνιση με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες η Κυπαρισσία επέστρεψε προχθές στις νίκες καθώς επικράτησε με 3-1 του Μιλτιάδη στο γήπεδο της.


Ήταν η πρώτη νίκη της Τριφυλιακής ομάδας με τον Γιάννη Δανικά στον πάγκο η οποία μάλιστα ήρθε με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο αφού η ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου είχε βρει τον Μιλτιάδη μπροστά στο σκορ με 1-0.
Η Κυπαρισσία αντέδρασε και παρότι είχε 4 δοκάρια στο ματς κατάφερε τελικά να πάρει την νίκη και να μείνει στην 3η θέση της βαθμολογίας, 7 βαθμούς πίσω από τον Πάμισο και 4 πίσω από τον Τσικλητήρα Πύλου.
Οι δύο αυτές ομάδες μάλιστα παίζουν μεταξύ τους το Σάββατο, οπότε η Κυπαρισσία ελπίζει σε δική της νίκη επί του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα, ώστε να πλησιάσει τον χαμένο του ντέρμπι ή και τους δύο σε περίπτωση ισοπαλίας στη Μεσσήνη.
Ο Γιάννης Δανίκας έμεινε ικανοποιημένος από την προχθεσινή εικόνα της ομάδας του: «Η ομάδα ήταν καλή από το ξεκίνημα του αγώνα αλλά χάσαμε αρκετές ευκαιρίες ενώ είχαμε και 4 δοκάρια στο ματς, τη στιγμή που ο αντίπαλος με ένα σουτ πήρε προβάδισμα. Ηρεμήσαμε όμως στο ημίχρονο, ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε γρήγορα και ήρθε η νίκη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την ανατροπή και την καλή εμφάνιση», σχολίασε ο τεχνικός της Τριφυλιακής ομάδας.
Η Κυπαρισσία πλέον στρέφει την προσοχή της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Α' τοπικής.
Στο ματς αυτό δεν θα παίξει ο Αργυρόπουλος που αποβλήθηκε προχθές. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ήταν η 4η αποβολή παίκτη της Κυπαρισσίας στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος, κάτι που σίγουρα προβληματίζει τους «κυανόλευκους». Κόντρα στον Ολυμπιακό δεν θα παίξει ούτε ο Μιτρόφ ενώ το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει ο Κόλλιας που εξέτισε την ποινή του.