Τρίτη, 15 Δεκέμβριος 2015 15:10

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: «Η ομάδα δεν θα πέσει», λέει ο Τάσος Χατζηαγγελής

Γράφτηκε από τον

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας παρέμεινε για δεύτερη σερί αγωνιστική ο Μεσσηνιακός μετά την ήττα του στου Γαργαλιάνους.


Η ομάδα μετά από χρόνια κινδυνεύει με υποβιβασμό, όμως στις τάξεις του Μεσσηνιακού κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, κάτι που υποστηρίζει και ο προπονητής της ομάδας Τάσος Χατζηαγγελής. Ο έμπειρος τεχνικός μιλώντας για αυτό το θέμα στο "Notosport" δήλωσε: «Σίγουρα μας έχει πάρει αποκάτω και δεν μπορούμε εύκολα να σηκώσουμε κεφάλι. Ομως θεωρώ ότι η ομάδα δεν θα πέσει».
Σε έρώτηση μας τι φταίει και η ομάδα έχει φτάσει σε αυτό το σημείο, μας είπε: «Θεωρώ ότι είναι πολλοί παράγοντες. Ενας λόγος σίγουρα είναι ότι δεν ενισχύθηκε η ομάδα το καλοκαίρι, καθώς είχε μικρό ρόστερ. Μετά έφυγαν κάποιοι παίκτες, όπως οι Μανιάτης, Κουκούτσης και ακόμη το γεγονός ότι είχαμε ατυχίες σε κάποια παιχνίδια, όπου δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτελέσματα».
Ο κ. Χατζηαγγελλής πιστεύει ότι η ομάδα θα ανακάμψει, όπως υποστήριξε στη συνέχεια των δηλώσεών του: «Πιστεύω ότι η ομάδα μπορεί να ξεφύγει από την τελευταία θέση. Σε κάθε περίπτωση για να μπορέσει να ανακάμψει θέλει ενίσχυση. Θα χρειαστεί να γίνουν το λιγότερο 4 κινήσεις, από μία σε κάθε γραμμή. Θα κοιτάξουμε να βρούμε τερματοφύλακα, κεντρικό αμυντικό και σίγουρα έναν επιθετικό. Νομίζω ότι με 4 παίκτες μπορεί η ομάδα να τα καταφέρει και φυσικά να μην αποχωρήσει κανείς από το υπάρχον έμψυχο υλικό».
Σε σύντομη αναφορά του για τον εκτός έδρας παιχνίδι με τον Τέλλο Αγρα, σημείωσε: «Καταφέραμε να προηγηθούμε στο α' ημίχρονο. Μετά το 0-1 είχαμε δύο - τρεις ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το ματς, αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Στη συνέχεια δεχτήκαμε το γκολ της ισοφάρισης, που προήλθε από οφσάιντ. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την ισοπαλία, αλλά στα τελευταία λεπτά δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ».
Την επόμενη αγωνιστική ο Μεσσηνιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμάτας σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται ντέρμπι ουραγών, μιας και ο αντίπαλος των "πράσινων" βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό περισσότερο. Σε σύντομο σχόλιο του ο κ. Χατζηαγγελής σημείωσε: «Δυστυχώς θα είναι ένα ντέρμπι ουραγών, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες της Καλαμάτας».
Σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Φώτης Κουλουράς, ο οποίος θα εκτίσει τη δέυτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.
Οι προπονήσεις στη διάρκεια της εβδομάδας θα γίνουν στο βοηθητικό γήπεδο του "Στ. Παπαδόπουλος", στο δημοτικό γήπεδο "Π. Μπαχράμης", αλλά και στο γήπεδο του Ασρποχώματος. Οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα στο "Στ. Παπαδόπουλος" δεν έχουν ολοκληρωθεί και για να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος αποφασίστηκε η ομάδα να μην κάνει εκεί τις προπονήσεις της στη διάρκειας της εβδομάδας.
Π.Π.