Κυριακή, 21 Ιούλιος 2013 22:03

Ζήτησε να φύγει από το Μεσσηνιακό ο Τσουλάκος

Γράφτηκε από τον

Να φύγει από το Μεσσηνιακό ζήτησε ο Σταύρος Τσουλάκος, αλλά οι "πράσινοι" του ξεκαθάρισαν ότι δεν παραχωρείται!  Ο έμπειρος επιθετικός είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με το Δημήτρη Τσάκωνα, όπου του εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει μετά και τη φυγή ορισμένων βασικών στελεχών, όπως ο Κωνσταντόπουλος, ο Αθανασόπουλος και ο Γιάννης με τον Αντώνη Καλογερόπουλο.

Ο προπονητής του Μεσσηνιακού, ωστόσο,  δηλώνει ότι έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τον Τσουλάκο τον οποίο υπολογίζει στα πλάνα για τη νέα σεζόν και ως εκ τούτου  δεν μπορεί  να αλλάξει αυτό το σχεδιασμό. "Ο Σταύρος είναι παίκτης του Μεσσηνιακού", λέει χαρακτηριστικά στο "Ν" ο κ. Τσάκωνας.
Το θέμα θα ξεκαθαρίσει πλέον με την έλευση του ικανού ποδοσφαιριστή από τον Καναδά. Θυμίζουμε ότι το προσεχές Σάββατο ξεκινά η προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και πρόθεση των Καλαματιανών είναι να έχει συμπληρωθεί το ρόστερ.

Ωρα για μεταγραφές

Γι' αυτό και εντός της εβδομάδας αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των καλοκαιρινών μεταγραφών (11). Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας κινούνται για την απόκτηση στόπερ, επιτελικού μέσου και επιθετικού. Απαντες προέρχονται από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας και θα ανακοινωθούν εφόσον πέσουν οι υπογραφές. Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού εξετάζουν και την ξένη αγορά.

Επισημοποιείται η
συνεργασία με Αρι

Συνεργασία με τον Αρι Καλαμάτας (σ.σ. όπου θα αναλάβει προπονητής ο Β. Μιχαλόπουλος) θα έχει τη νέα σεζόν ο Μεσσηνιακός. Αυτή θα επισημοποιηθεί αύριο στη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν οι εκπρόσωποι των δύο σωματείων, όπου και θα γίνουν γνωστές και όλες οι λεπτομέρειες γι' αυτό το εγχείρημα.  Η συνέντευξη θα ξεκινήσει στις 7.30 το απόγευμα στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά.