Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 12:19

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ζήτησε να φύγει ο Θωμάς…

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ζήτησε να φύγει ο Θωμάς…

Να αποχωρήσει από την "Μαύρη Θύελλα" ζήτησε ο Άρις Θωμάς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ικανός γκολκίπερ θα λύσει την συνεργασία του με την Μεσσηνιακή ομάδα μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ Βάρδας.


Ο Θωμάς ήταν βασικός και με θετική παρουσία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχοντας μάλιστα και δύο αποκρούσεις πέναλτι με την μια μάλιστα να κρατά την νίκη στο 94' του αγώνα με τον Παναρκαδικό.
Ωστόσο στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει χάσει την θέση του στην βασική 11άδα από τον Παλιούρα. Το γεγονός αυτό προφανώς έχει δυσαρεστήσει τον έμπειρο γκολκίπερ που θεωρεί ότι δεν είναι στα πλάνα του Λεωνίδα Μπίλη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Έτσι ζήτησε από τον Γιώργο Ράλλη να αποχωρήσει από την ομάδα. Ο πρόεδρος της Καλαμάτας του ζήτησε να το ξανασκεφτεί ωστόσο ο Θωμάς δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει άποψη και έτσι, εκτός απροόπτου πλέον, θα αποχωρήσει μετά το παιχνίδι της Κυριακής στην Βάρδα.
Ενα μας που είναι το τελευταίο για το 2015 για την Μεσσηνιακή ομάδα μιας και ακολουθεί η διακοπή λόγω των εορτών και το πρωτάθλημα ξαναρχίζει στις 10 Ιανουαρίου.
Μετά το ματς στην Βάρδα ο Ράλλης και οι συνεργάτες του θα βάλουν τα δεδομένα στο τραπέζι ώστε να δουν πως ακριβώς θα προχωρήσουν εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Το βέβαιο είναι ότι θα γίνουν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις ώστε να ενισχυθεί η ομάδα, να παρουσιαστεί βελτιωμένη στο β' γύρο και να πετύχει το στόχο της που πλέον είναι η όσο το δυνατό πιο εύκολη παραμονή στην κατηγορία.
Η ανάγκη για μεταγραφές είναι άλλωστε δεδομένη μιας και έχουν ήδη αποχωρήσει έξι παίκτες, οι Κραστόβτσεφ, Ιλιεφ, Χαλκιαδάκης, Διαμαντής, Καραλής και Κωνσταντινίδης. Το κύριο βάρος πέφτει βέβαια στην αμυντική γραμμή και ειδικά στο κέντρο της άμυνας όπου υπάρχει και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Προβληματισμός για
διαιτησία και επεισόδια

Πέρα από τον προβληματισμό για την εικόνα της ομάδας, στο Μεσσηνιακό στρατόπεδο υπάρχει δυσαρέσκεια για την διαιτησία αλλά και τα επεισόδια στο ματς της Κυριακής.
Όσον αφορά την διαιτησία, οι Μεσσήνιοι έχουν δικαιολογημένα παράπονα σε πολλά ματς φέτος αφού τα αρκετά λάθος σφυρίγματα σε βάρος της έχουν στοιχίσει βαθμούς που θα είχαν σε σαφώς καλύτερη βαθμολογική και ψυχολογική κατάσταση στην ομάδα.
Επιπλέον, δυσαρέσκεια υπάρχει και για τα επεισόδια που έγιναν την Κυριακή αφού η ομάδα είναι υπότροπη για μπουκάλια που είχαν πέσει στο γήπεδο στο ματς με τον Παναρκαδικό και έτσι αναμένεται μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και ίσως και τιμωρία έδρας.
Αγωνιστικά, η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του Ιωσήφ Λουκά αφού ο Μπίλης ήταν στην Θεσσαλονίκη. Ο τεχνικός της Καλαμάτας θα επιστρέψει σήμερα και η ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής στην Βάρδα.