Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 12:39

ΕΡΑΝΗ: «Να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο», λέει ο Δημήτρης Λίτσας

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: «Να κλείσουμε με νίκη τον πρώτο γύρο», λέει ο Δημήτρης Λίτσας

Να κλείσει με νίκη τους αγώνες της στον α' γύρο της Α1 τοπικής θέλει η Εράνη, μετά και το τρίποντο που πήρε στην Χώρα με αντίπαλο τον τοπικό Παπαφλέσσα.


Η Φιλιατρινή ομάδα μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου μισού του πρωταθλήματος έχει καταφέρει πραγματοποιώντας σταθερά ανοδική πορεία να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή έχοντας διαφορά από τους διώκτες της πετυχαίνοντας άλλη μια νίκη, στο ερχόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια, με το οποίο θα ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος. Για αυτό το παιχνίδι ο προπονητής της Δημήτρης Λίτσας μιλώντας χθες στο "Notosport", δήλωσε: «Βαθμολογικά είμαστε πολύ καλά, αυτό που προέχει για εμάς είναι να κλείσουμε τον πρώτο γύρο με νίκη και μετά θα δούμε. Έχουμε πάρα πολύ καλή συγκομιδή, αλλά και οι ομάδες που ακολουθούν Κορώνη και Αβία είναι κοντά βαθμολογικά. Ολα εξαρτώνται από εμάς, αν εμείς παρουσιαζόμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος δεν θα έχουμε πρόβλημα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία που έχουμε πραγματοποιήσει στον α' γύρο και αν καταφέρουμε να κερδίσουμε με την Ομόνοια θα είμαστε πολύ καλά».
Την κυριακή η Εράνη πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της κερδίζοντας προχθές στη Χώρα, την τοπική ομάδα χωρίς να πραγματοποιήσει την αναμενόμενη εμφάνιση. Για τον αγώνα αυτό ο νεαρός προπονητής σημείωσε: «Ο αντίπαλος μας αγωνίστηκε κλειστά στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Ηταν καθοριστικό και το σημείο που μπήκε το γκολ, καθώς το πετύχαμε στο τέλος του α' ημίχρονο και βοήθησε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Σίγουρα όταν αλλάζουν στην 11άδα 4 παίκτες χάνεται λίγο η χημεία της. Είχαμε τις απουσίες μας και με τις αλλαγές που έγιναν στην 11άδα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο πρώτο μέρος. Καταφέραμε όμως να βάλουμε γρήγορα και τα 3 γκολ και να πάρουμε τη νίκη. Η ομάδα κατάφερε και στην κακή της ημέρα να κερδίσει και αυτό το κρατάμε».
Σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια, με προπονήσεις που θα διεξαχθούν στο γήπεδο Φιλιατρών. Για την ώρα είναι αμφίβολος είναι ο Αντώνης Καλογερόπουλος, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ θα απουσιάσει από ένα ακόμη παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Κώστας Καραχάλιος.