Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 15:33

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Ποιες ομάδες παίρνουν βαθμούς μόνο στη έδρα τους

Γράφτηκε από τον

Μια ομάδα που σε εφτά εκτός έδρας παιχνίδια μετρά ισάριθμες ήττες θα περίμενε κανείς ότι θα ήταν σίγουρα στη ζώνη του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα που συμμετέχει.


Στην περίπτωση του Τέλλου Άγρα αυτό δεν ισχύει καθώς η ομάδα των Γαργαλιάνων δεν έχει πάρει μεν ούτε ένα βαθμό μακριά από την έδρα της, όμως στο γήπεδο της έχει μαζέψει 16 βαθμούς σε 7 παιχνίδια.
Συγκεκριμένα ο Τέλλος Άγρας έχει νικήσει στους Γαργαλιάνους Διαβολίτσι, Μιλτιάδη, Φαραί, Απόλλωνα και Μεσσηνιακό ενώ έχει φέρει ισοπαλία με την Κυπαρισσία και έχει χάσει από την Πύλο.
Εκτός έδρας αντίθετα μετρά 7 ήττες σε 7 ματς. Μάλιστα με εξαίρεση τα ματς με Σπερχογεία (ήττα (2-1) και Ολυμπιακό (1-0) στα υπόλοιπα πέντε ματς χάνει με περισσότερα από ένα γκολ διαφορά.
Μέχρι την προηγούμενη Κυριακή υπήρχε και άλλη ομάδα που εκτός έδρας δεν μετρούσε μόνο ήττες. Ο λόγος για το Δώριο που είχε 6 ήττες και ισάριθμες εξόδους, όμως κατάφερε να κερδίσει τον Απόλλωνα και να πανηγυρίσει το πρώτο του διπλό.
Εντός έδρας το Δώριο 4 νίκες, μια ισοπαλία και δύο ήττες και συνολικά έχει 16 βαθμούς.
Αδύνατος εκτός έδρας είναι και ο Απόλλωνας που έχει έξι ήττες αλλά και ένα διπλό στην Σπερχογεία.
Οι ομάδες που ακόμη δεν έχουν πετύχει διπλό - πλην φυσικά του Τέλλου Άγρα - είναι το Διαβολίτσι και ο Μεσσηνιακός. Και οι δύο έχουν αποσπάσει από δύο ισοπαλίες εκτός έδρας.