Κυριακή, 21 Ιούλιος 2013 22:15

Τα βρήκε με Κάνιστρα η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Παίκτης της Καλαμάτας πρέπει να θεωρείται ο Φάνης Κάνιστρας με τον οποίο επήλθε συμφωνία με τον Γιώργο Ράλλη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που πέρυσι είχε πολύ καλή χρονιά με τον Εθνικό Μελιγαλά στη Δ' εθνική, συμφώνησε προφορικά με τον πρόεδρο της "Μαύρης Θύελλας" στη συνάντηση που είχαν και αν δεν αλλάξει κάτι, θα φορά του χρόνου τα "μελανόλευκα".


Να θυμίσουμε πως εκτός του Κάνιστρα, προφορική συμφωνία έχει υπάρξει με τους Βασίλη Αθανασόπουλο, Γιάννη Καλογερόπουλο και Αντώνη Καλογερόπουλο.
Στο θέμα των ανανεώσεων τελείωσε και τυπικά η περίπτωση του Παναγιώτη Τσιμικλή που πρόσφατα αθωώθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή για την υπόθεση ντόπινγκ και συμφώνησε με τη διοίκηση της Καλαμάτας. Αυτό πλέον που απομένει από το περσινό ρόστερ είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τους Τρίψα, Μπελεβέντη και Κολοβούρη, εκεί όπου πάντως υπάρχει μία στασιμότητα το τελευταίο διάστημα.
Στο μεταγραφικό μέτωπο αρνητικά απάντησε στην πρόταση που του είχε γίνει ο έμπειρος αμυντικός Λάμπρος Κεφαλούκος που τελικά θα παραμείνει στον Ρούβα.
Επίσης κρούση έγινε και στον μέσο του Φωστήρα Σπύρο Δωροβίνη, όμως πολύ δύσκολα θα προχωρήσει κι αυτή η περίπτωση.
Οπως και να 'χει είναι δεδομένο πως θα αποκτηθούν 4-5 έτοιμοι παίκτες σε καίριες θέσεις και μέσα σε αυτή την εβδομάδα λογικά θα υπάρξουν εξελίξεις.