Τετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 19:51

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δηλώσεις Δρούγα, Σκαφιδά και Γεωργόπουλου μετά τις νίκες επί της Λακωνίας

Γράφτηκε από τον

Μετά το τέλος των νικηφόρων σημερινών αγώνων των μικτών παίδων και νέων της Μεσσηνίας απέναντι στις ομάδες της Λακωνίας μίλησαν στο "Notosport" ο προπονητής των μικτών Παναγιώτης Δρούγας (φωτό), ο τεχνικός διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ και υπεύθυνος των μικτών ομάδων Άγγελος Γεωργόπουλος.


Ο Παναγιώτης Δρούγας δήλωσε: «Πάντα μένει η τελευταία εικόνα, όπως ξεκινήσαμε, έτσι τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας στην πρώτη φάση. Σημειώσαμε τέσσερις νίκες σε παίδες και νέους παίζοντας παράλληλα όμορφο ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά. Τώρα είμαστε σε αναμονή με την ομάδα νέων για τα παιχνίδια με την ομάδα της περιφέρειας».
Ο Αγγελος Σκαφιδάς δήλωσε: «Η παράδοση που θέλει τη Μεσσηνία να πρωταγωνιστεί στα πανελλήνια πρωταθλήματα των μικτών ομάδων συνεχίζεται και φέτος. Δυστυχώς όμως και η κατάρα που θέλει αυτά τα παιδιά να μην τα θέλει η "Μαύρη Θύελλα" συνεχίζεται παρά το γεγονός ότι είναι οι καλύτεροι. Διοικούντες και προπονητές στην Καλαμάτα τη γεμίζουν με ποδοσφαιριστές που δεν είναι καλύτεροι από αυτούς που έχουμε στη Μεσσηνία. Ελπίζω ο καινούργιος χρόνος να τους φωτίσει».
Ο Αγγελος Γεωργόπουλος δήλωσε: «Συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές των μικτών και το τεχνικό τιμ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Κάτι που κέρδισαν πανάξια δείχνοντας το επίπεδο του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Πράγμα που δηλώνει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στις ομάδες του νομού μας και σε αυτούς ανήκει το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας».