Πέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 14:32

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Φιγουράρει στην κορυφή με αξιόλογη πορεία

Γράφτηκε από τον

Στην κορυφή του 2ου ομίλου της Β' τοπικής φιγουράρει η Θύελλα Χαρακοπιού μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής.


Η ομάδα του Χαρακοπιού πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία, καθώς έχει πετύχει 9 νίκες και έχει ηττηθεί μια φορά και αυτή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ο οποίος την ακολουθεί στη 2η θέση με δύο πόντους λιγότερους.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, καθώς έχει δεχτεί 6 γκολ και μάλιστα το τελευταίο στον πρόσφατο ματς με τη Δόξα. Δηλαδή δεν είχε δεχτεί γκολ για 6 παιχνίδια (συνολικά 540 λεπτά), από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Ανάληψης.
Για την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα ο  προπονητής της ομάδας Παντελής Τσιγαρίδης μιλώντας στο "Notosport", δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας. Οι προσπάθειες των παιδιών στις προπονήσεις, αλλά και στους αγώνες, δείχνουν τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα και γι' αυτό είμαστε στην πρώτη θέση. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί γιατί όταν είσαι πρώτος όλοι θέλουν να σε κερδίσουν. Το γνωρίζουμε και το αντιμετωπίζουμε σε κάθε παιχνίδι, όπου οι αντιπάλοι μας παίζουν καλά, δίνουν και το κάτι παραπάνω για να κερδίσουν τον πρώτο. Εμείς αυτό που κοιτάζουμε και είναι ο σκοπός μας, κοιτάζουμε σε κάθε παιχνίδι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αν αυτό είναι εφικτό, να φτάνουμε στη νίκη».
Για το ματς με τη Δόξα, ο κ. Τσιγαρίδης μας είπε: «Εγινε ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι δίκαια φτάσαμε στη νίκη, παρόλο που από το 60ό λεπτό αγωνιζόμασταν με 10 παίκτες» και έκλεισε τις δηλώσεις του με μια σύντομη αναφορά στον επόμενο αγώνα με την Ακαδημία Πάμισος, που είναι ο τελευταίος του α' γύρου, όπου σημείωσε: «Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε τον πρώτο γύρο ευχάριστα. Γνωρίζουμε ότι απέναντι μας θα έχουμε μια νεανική και δυνατή ομάδα, αλλά και παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να κερδίσουμε. Αυτό θα μας βοηθήσει ώστε να μπούμε με καλή ψυχολογία στα παιχνίδια του β' γύρου».
Η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής ξεκίνησε την Τρίτη και ο κ. Τσιγαρίδης δεν θα έχει στη διάθεση του, τον Παναγιώτη Π. Βασιλογιαννακόπουλο, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με τη Δόξα.

Προπονήσεις και τουρνουά

Εκτός από τη μεγάλη ομάδα, ο Παντελής Τσιγαρίδης έχει αναλάβει και την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων υποδομής. Το πρόγραμμα των ομάδων υποδομής περιλαμβάνει κυρίως προπονήσεις και φιλικά, ενώ το επόμενο διάστημα το τμήμα προπαίδων θα συμμετάσχει και σε τουρνουά.
Μετά την Καλαμάτα, οι προπαίδες της Θύελλας αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 5-5.
Μέσα στις γιορτές η Θύελλα Χαρακοπιού θα διοργανώσει τουρνουά με τη συμμετοχή 3 ομάδων το οποίο θα διεξαχθεί στην Κορώνη. Για την ώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα είναι, αλλά έχει γίνει ήδη σχετική πρόταση για να συμμετάσχουν στο τουρνουά, ο Απόλλων Πεταλιδίου, ο Αίας και Καλαμάτα.