Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013 21:14

Κοντά σε δύο έμπειρους μέσους η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον
Κοντά σε δύο έμπειρους μέσους η "Μαύρη Θύελλα"Κοντά σε δύο έμπειρους μέσους που την περασμένη σεζόν έπαιζαν σε ομάδες Β' και Γ' εθνικής βρίσκεται η Καλαμάτα.

Μάλιστα σε λίγη ώρα ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Ράλλης θα έχει συνάντηση στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τον ένα εξ' αυτών και το μάνατζερ του, ενώ η δεύτερη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη.
Πρόκειται για έναν αμυντικό μέσο και έναν επιτελικό μέσο που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία μιας και έχουν πολύχρονη εμπειρία. Επίσης ίσως να γίνει σήμερα το βράδυ συνάντηση και με τον Χρήστο Τρίψα για την ανανέωση της συνεργασίας του, ενώ εκκρεμότητες υπάρχουν με τους Κολοβούρη και Μπελεβέντη.
Από εκεί και πέρα μέσα στην εβδομάδα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτηση πέντε νεαρών Μεσσήνιων ποδοσφαιριστών.
Ο λόγος για τους Ηλία Κουντάνη, Βασίλη Κακκαλή και Νίκο Βασιλόπουλο του Αίαντα, τον Δημήτρη Κουρούπη του Πατίστα και τον
Μιχάλη Ζαχαρόπουλο του Πανιώνιου Καλαμάτας.
Οι πέντε αυτοί νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν τσεκαριστεί από τον προπονητή της "Μαύρης Θύελλας" Νίκο Κακαλέτρη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του χρόνου θα φορούν τα "μελανόλευκα".