Δευτέρα, 22 Ιούλιος 2013 21:19

Ξεκίνησαν συνεργασία Μεσσηνιακός και Αρις Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον



Σημαντικό γεγονός για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Καλαμάτας αποτελεί η συνεργασία Μεσσηνιακού με τον Αρι Καλαμάτας.


Μια συνεργασία που επισημοποιήθηκε σήμερα με τη συνέντευξη που παραχώρησαν οι εκπρόσωποι των δύο συλλόγων σε αίθουσα των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.
Η δημιουργία, καλών χαρακτήρων και καλών αθλητών είναι το βασικό στοιχείο της συνεργασίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους της πόλης.
Ο Αρις θα λειτουργεί περισσότερο με τους νεαρούς σε ηλικία αθλητές. Σκοπός είναι τα νεαρά παιδιά που θα ενταχθούν στα τμήματα υποδομής του Αρι, είναι να αγαπούν τον αθλητισμό, να μάθουν το ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και να πάρουν τα σωστά βήματα από το ξεκίνημα τους στο ποδόσφαιρο.
Αυτά τόνισαν μεταξύ άλλων οι υπεύθυνοι των δύο ομάδων που έδωσαν το "παρών" στη χθεσινή συνέντευξη τύπου. Ο παράγοντας του Αρι Θεόδωρος Πανταζόπουλος, που άνοιξε τη συνέντευξη σημείωσε ότι: «Είναι τιμή που ένας σύλλογος με λίγα χρόνια ζωής θα συνεργάζεται με τον αρχαιότερο σύλλογο στην Ελλάδα. Ηταν πρωτοβουλία του κ. Τσάκωνα και την αποδεχτήκαμε μέσα σε 5 λεπτά».
Ο προπονητής του Μεσσηνιακού Δημήτρης Τσάκωνας ανέφερε: «Είχαμε παιδιά τα οποία δίναμε από εδώ και από εκεί. Αποφασίσαμε να τα φέρουμε εδώ να δουλεύονται σε μια ομάδα με υγιείς βάσεις». Ο ιδιοκτήτης των Εκπαιδευτηρίων Φώτης Μπουγάς δήλωσε: «Εκφράζω τη χαρά μου που το ποδοσφαιρικό τμήμα θα κάνει συνεργασία με το Μεσσηνιακό. Τα παιδιά θα έρχονται σε ένα σωματείο με υγιείς βάσεις και θα τα βοηθάμε στην ανέλιξη τους».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Μεσσηνιακού Γιώργος Νταβουτιάν είπε: «Είναι πολύ σημαντική ημέρα για τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πόλης μας. Το ίδρυμα του κ. Μπουγά κάνει σοβαρή δουλειά. Βλέπω τα Εκπαιδευτήρια σαν μια δεξαμενή γνώσεων. Οι νέοι το έχουν ανάγκη αυτή την εποχή, που έχουν χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Μόνο θετικά στοιχεία από τη συνεργασία αυτή μπορούν να αποκομίσουν».
Ο προπονητής πλέον του Αρι Καλαμάτας Βαγγέλης Μιχαλόπουλος σημείωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Παπαδόπουλο, τον Μεσσηνιακό και τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά που αποφάσισαν να αναλάβω την ομάδα. Είναι σημαντικό κομμάτι η ηθική στο ποδόσφαιρο. Το καλύτερο για εμάς θα είναι να πάρουμε το βραβείο στο Fair Play και όχι το πρωτάθλημα».
Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Αρι Κώστας Κρητικάκης ανέφερε: «Σκοπός μας είναι ο αθλητισμός και να συμμετάσχουν όλα τα τμήματα της ομάδας στα αντίστοιχα πρωταθλήματα που θα διοργανώσει η ΕΠΣΜ».
Προπονητής στην ομάδα του Αρι θα είναι ο Βαγγέλης Μιχαλόπουλος και στα τμήματα υποδομής υπεύθυνος ο Κώστας Κρητικάκης με συνεργάτη τον Γιώργο Πιστόλα.