Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 12:17

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 4-0: Με όπλο την έδρα και σκόρερ τους Πανταζή, Καραγιάννη

Γράφτηκε από τον

Με όπλο τη δυνατή του έδρα ο Εθνικός Μελιγαλά επιβλήθηκε χθες με 4-0 του Τέλλου Άγρα και έπιασε στην τρίτη θέση της βαθμολογάις την Κυπαρισσία.


Οι "κυανόλευκοι" στο γήπεδο τους είναι πραγματικά ασυναγώνιστοι, έχοντας επτά νίκες και μία ισοπαλία με το Φαραί.
Από την άλλη ο Άγρας συνέχισε το άσχημο σερί που έχει εκτός έδρας, όπου δεν έχει πάρει ούτε βαθμό σε οκτώ αγώνες, μετρώντας ισάριθμες ήττες!
Έτσι είδε τη διαφορά που τον χωρίζει από τη ζώνη του υποβιβασμού να μειώνεται στους 4 βαθμούς.
Η ομάδα του Θανάση Λακριντή πάντως μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 19' το σουτ του Ντινιωτάκη από καλή θέση ήταν άστοχο.
Στο 22' ο Σώκαλης έκανε τη σέντρα σουτ με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.
Το σκορ άνοιξε ο Εθνικός στο 35' με σουτ από κοντά του Πανταζή, ύστερα από πάσα του Καραγιάννη.
Στο δεύτερο μέρος το έργο των παικτών του Κώστα Κλάδη έγινε πιο εύκολο, μιας και οι Γαργαλιανιώτες βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση και άφησαν κενούς χώρους πίσω.
Στο 55' έγινε στο 2-0 με νέο σουτ του Πανταζή, ύστερα από συνεργασία με τον Μουρούσια.
Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη στο σκοράρισμα ο Παναγιώτης Καραγιάννης με δύο τέρματα. Το πρώτο στο 63' με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0 και ο χορός των γκολ έκλεισε στο 81' με σουτ του Καραγιάννη που κόντραρε και σε πόδι αμυνόμενου και άλλαξε πορεία.
Το ματς σφύριξε ο Νικολόπουλος και βοηθοί ήταν οι Γεωργαντάς και Τσοπανάκης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Καλλιντέρης, Μακρυνιώτης, Παπαδόπουλος (73' Κ. Κανελλόπουλος), Μπαστακός, Π. Κανελλόπουλος, Μουστάκας (70' Λάγιος 79' λ. τρ. Σαραντόπουλος), Καραγιάννης, Πανταζής, Θανόπουλος, Γεωργόπουλος, Μουρούσιας.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Γεωργόπουλος (70' Μπολούν), Μερκούρη, Μπούρδος, Χούτος, Ανδρώνης, Πότσης, Σώκαλης, Παγώνης, Ντινιωτάκης (80' Νικολόπουλος), Κολεζνιτσένκο (86' Γκότσης).