Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 12:44

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Γκούνη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Γκούνη

Με σκόρερ τον έμπειρο αμυντικό Δημήτρη Γκούνη η Ανδρούσα πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας με 1-0 του Πανθουριακού προχθές το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ.


Η ομάδα της Θουρίας, ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της, φαίνεται ότι πλήρωσε την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και τις απουσίες παικτών από τραυματισμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γιώργος Αργυρόπουλος δεν είχε στη διάθεση του, τους Βιδάκη, Αλ. Σεφεράσι, ενώ στη διάρκεια του α' μέρους τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Κωνσταντόπουλος και στη θέση του μπήκε ο Ρ. Σεφεράσι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Έτσι παρότι οι παίκτες του Πανθουριακού δημιούργησαν ευκαιρίες στη διάρκεια ΟΤΥ ματς, δεν είχαν καθαρό μυαλό για να τελειώσουν κάποιες από αυτές ώστε να φτάσουν στη νίκη.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 28' ο Γκούνης με πλασέ ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Βοσνάκης.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασε η Ανδρούσα στο 70' και 75' με τον Ζάκκας, όταν βγήκε μόνος απέναντι στον Κατσαρέα σούταρε, αλλά και στις δύο κατάφερε να αποκρούσει ο αντίπαλος του.
Στο 78' από σέντρα του Ζάκκα, ο Βοσνάκης με κεφαλιά σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε γιατί ο διαιτητής Ζαρακοβίτης με την υπόδειξη του α' βοηθού Ηλιόπουλου το ακύρωσε, υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Ανδρούσας ήταν έντονες, όμως ο διαιτητής δεν άλλαξε απόφαση και το γκολ δεν μέτρησε.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κατσαρέας, Μαραβέλας, Παντσιώτης, Πιχιγιόνι, Κωνσταντόπουλος (20' λ.τρ. Ρ. Σεφεράσι), Καράμπελας, Γ. Μουλιάτος, Ηλιόπουλος (70' Ν. Μουλιάτος), Βασιλόπουλος, Δωδέκατος, Χαρμπίλας (60' Παπαδημητρίου).
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Μαραγκούλιας (60' λ.τρ. Τσέλα), Μπαλόπουλος, γκούνης, Κρεμύδας, Ηλιόπουλος, Γεωργιόπουλος, Ζάκκας, Βοσνάκης, Παντσιώτης (30' λ.τρ. Καλογερόπουλος), Κάλλας (80' Θεοδοσόπουλος).