Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 12:59

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-2: Νίκη με ανατροπή στο φινάλε

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 1-2: Νίκη με ανατροπή στο φινάλε

Ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία έκανε προχθές ο Α.Ο. Φαραί παίρνοντας μεγάλη εκτός έδρας επί του Α.Ο. Διαβολιτσίου με 2-1.


Ο Τσέρτος ήταν αυτός που έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην Καλαματιανή ομάδα με γκολ στο 88'.
Γενικά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν περισσότερο διάθεση για να φτάσουν στη νίκη, με τη γηπεδούχο ομάδα να φτάνει στην ισοφάριση, αλλά να μην μπορεί να μπορεί να κρατήσει μέχρι το τέλος το βαθμό της ισοπαλίας. Πάντως αυτό το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο για τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί. Στο 10' από κόρνερ του Πέτσι ο Σπανός έπιασε σουτ "κεραυνό" έξω από την περιοχή, όμως ο Μερκούρης κατάφερε να αποκρούσει. Στο 28' από μπαλιά του Μούσα, ο Πέτσι βγήκε τετ-α-τετ σούταρε, αλλά και πάλι ο Μερκούρης απέκρουσε. Στο 30' από ωραία ενέργεια, ο Πάλιας από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 44' ο Σεριάτος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μερκούρη και ο διαιτητής Πλακογιάννης σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Σπανός ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 50' ο Παπαλέξης "έκοψε" την μπάλα για τον Βουρνά, όμως πριν σουτάρει για γκολ πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν. Στο 60' από εξαιρετική μπαλιά του Τσέρτου ο Πέτσι βγήκε τετ-α-τετ με τον Μερκούρη, αλλά έχασε το κοντρόλ και πρόλαβαν να διώξουν οι αμυντικοί, πριν ο παίκτης του Α.Ο. Φαραί σουτάρει για γκολ.
Αλλες δύο φάσεις είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 70' με τον Σπανό και στο 77' με τον Σεριάτο από καλή θέση για γκολ, όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν. Στο 88' από σέντρα του Λικάϊ, στο κενό χώρο ο Τσέρτος με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 1-2.
Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Μερκούρης, Κωστόπουλος, Καστριτσέας (70' Χριστόπουλος), Δημητρίου, Γερμάνης, Αριστομενόπουλος (46' λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Μαρής, Δημόπουλος, Παλιάς, Παπαλέξης, Βουρνάς.
Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Μαυροειδάκος, Αντωνόπουλος, Κατσιλιέρης, Καπακλής, Μούσα, Παχής, Σπανός (89' Μάραντος), Σεριάτος (80' Δοβλέτης), Πέτσι (63' Λικάϊ), Τσέρτος.