Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 12:35

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 5-2: Τρίποντο με φοβερή ανατροπή στο β' ημίχρονο!

Γράφτηκε από τον

Πιο ουσιαστικός στο δεύτερο ημίχρονο ο Μιλτιάδης κατάφερε να πετύχει επιβλητική νίκη με 5-2 επί του Αστέρας Αρφαρών το απόγευμα του Σαββάτου στον Πύργο Τριφυλίας.


Οι γηπεδούχοι, είχαν καλή παρουσία και στα δύο ημίχρονα, όμως στα μέσα του α' μέρους βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0. Μπορεί να αιφνιδιάστηκαν από τον αντίπαλο του, όμως διατήρησαν την ψυχραιμία τους και κατάφεραν να φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση, σκοράροντας μία φορά στο πρώτο και άλλες 4 στο δεύτερο μέρος.
Ο Μιλτιάδης με αυτή τη νίκη παρέμεινε στην 7η θέση, ενώ ο Αστέρας Αρφαρών παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.
Ο Καρύδης με δύο γκολ σε διάστημα 5 λεπτών έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα των Αρφαρών. Συγκεκριμένα στο 20' με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" της εστία του Καλογήρου για το 0-1 και στο 25' με πλασέ μέσα από την περιοχή "έγραψε" το 0-2. Η συνέχεια ανήκει στον Μιλτιάδη, που αρχικά είχε δοκάρι στο 27' και μείωσε στο 35' σε 1-2, που ήταν και το σκορ του α' μέρος. Στο 27' ο Μπαρτσελό με σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 35' από κόρνερ του Πλατάκη ο Αναστασόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 48' από φάουλ του Διαμαντόπουλου ο Μπάλλας πήρε την κεφαλιά και ο Τσιλίκος στην προσπάθεια του να διώξει την έστειλε στα δίχτυα για το 2-2. Στο 58' ο Μπαρσελό με πλασέ μέσα περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το 3-2. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Πλατάκης ο οποίος με δύο τέρματα διαμόρφωσε το τελικό 5-2. Στο 73' μετά από κεφαλιά πάσα του Πουλογιώργου με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 4-2 και στο 79' με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 5-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκας.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Δημόπουλος, Ζώτος, Μπάλλας, Ανδρώνης, Διαμαντόπουλος, Αναστασόπουλος (82' Λακριντής), Καραμπότσος (46' Μεμά), Σωτηρόπουλος, Πλατάκης, Μπαρσελό (71' Πουλογιώργος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Ματθαίος, Κ. Φέστας, Μπούρας, Βαλτασάρος, Γρ. Τσιλίκος, Ζέππος, Γιαννακούντζος (79΄ Ισούφι), Π. Καπόγλης (66΄ Β. Τσιλίκος), Γιαννακόπουλος, Ψωμάρας (79΄ Πετ. Χαραλαμπόπουλος), Καρύδης.