Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 14:18

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ - ΑΙΑΝΤΑΣ 2-1 Τρίποντο στην εκπνοή

Γράφτηκε από τον

Στην εκπνοή του αγώνα ο Ακρίτας Κορώνης έκαμψε την αντίσταση του Αίαντα και πήρε τη νίκη με 2-1.


Μια νίκη που διατηρεί την ομάδα της Κορώνης στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α1 τοπικής και σε μία από αυτές που οδηγούν σε απευθείας άνοδο στη πρώτη κατηγορία της Μεσσηνίας. Ο Αίας που με λίγη τύχη θα μπορούσε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το προχθεσινό παιχνίδι παραμένει λίγο κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα.
Κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, λίγο πριν το τέλος του α' 45λεπτου, ενώ στην επανάληψη είχε δοκάρι μετά το γκολ της ισοφάρισης, όπου θα μπορούσε να ξαναπάρει προβάδισμα. Αν δεν είχε δύο τραυματισμούς στα τελευταία λεπτά, όπου αναγκάστηκε να αγωνιστεί με 9 παίκτες (αποχώρησαν στο 80' ο Μασουρίδης πρόβλημα στον τετρακέφαλο και στο 90' ο Περιβολάρης θλάση στο δικέφαλο), ίσως να είχε αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας.

Δοκάρια - γκολ

Στο 20' από σέντρα του Καραγιάννη, ο Πουλουπάτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 43' ο Αντεμάι με διαγώνιο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1. Στο 65' ο Παπαβασιλόπουλος επιχείρησε να διώξει την μπάλα από τη μικρή περιοχή, όμως κτύπησε στο στήθος του Τσάνι και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-1. Στο 77' ο Στραβάκος με δυνατό σουτ του έξω από την  περιοχή έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 90' ο Χρ. Μαθιόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Ο Ακρίτας Κορώνης ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Παναγιωτόπουλος γιατί αμέσως μετά το 2-1 πήγε στον πάγκο του Αίαντα, έκανε απρεπή χειρονομία και εξύβρισε όσους κάθονταν εκεί.
ΑΚΡΙΤΑΣ: Σπυρόπουλος, Π. Κυριόπουλος (46' Ε. Κυριόπουλος), Σαρέλας, Παναγιωτόπουλος, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι, Κ. Μάραντος, Αν. Μάραντος, Μουτζούρης, Σταμάτης, Χρ. Μαθιόπουλος.
ΑΙΑΝΤΑΣ: Τσιγάρος, Καραγιάννης, Ζαγαρέλος, Λαγωνικάκος, Περιβολάρης, Αλεξανδρόπουλος, Πανταζής (62' Μασουρίδης), Αντεμάι (85' Τριάντος), Ξενιός (71' Στραβάκος), Πουλουπάτης, Παπαβασιλόπουλος.