Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 17:25

Οχτώ χρόνια αποκλεισμός σε Μπλάτερ και Πλατινί!

Γράφτηκε από τον
Οχτώ χρόνια αποκλεισμός σε Μπλάτερ και Πλατινί!

Βαρύτατος ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τους Μπλάτερ και Πλατινί, με την Επιτροπή Ηθικής της FIFA να τους επιβάλλει τιμωρία αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο για τα επόμενα οχτώ χρόνια!



Οι δύο πρώην ισχυροί άνδρες του ποδοσφαίρου είχαν τιμωρηθεί αρχικά με τρεις μήνες απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο από τις αρχές Οκτωβρίου και περίμεναν πλέον την ολοκλήρωση των ερευνών για να μάθουν την ετυμηγορία από την Επιτροπή Ηθικής της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τις υποθέσεις στις οποίες είχαν εμπλακεί και πολύ περισσότερο για τα 2 εκατ.ελβετικά φράγκα που είχαν βρεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό του Πλατινί άνευ βάσιμης αιτιολογίας...

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η ποινή που τους επιβλήθηκε και εφαρμόζεται άμεσα, έχει να κάνει με απαγόρευση ενασχόλησης σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα για τα επόμενα οχτώ χρόνια, ενώ, στο Δελτίου Τύπου, αναφέρεται ότι δεν θεωρήθηκε νόμιμη η πληρωμή από τον Μπλάτερ στον Πλατινί παρά τους ισχυρισμούς και των δύο που προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν τα ... αδικαιολόγητα, όπως φάνηκε.

«Απέτυχαν να εκτελέσουν τα καθήκοντά τους με αξιοπιστία και ακεραιότητα στο πλαίσιο των ηθικών αξιών της FIFA και του ποδοσφαίρου» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οχτώ χρόνια αποκλεισμός σε Μπλάτερ και Πλατινί!

Βαρύτατος ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τους Μπλάτερ και Πλατινί, με την Επιτροπή Ηθικής της FIFA να τους επιβάλλει τιμωρία αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο για τα επόμενα οχτώ χρόνια! «Θα παλέψω για τ' όνομά μου» είπε, επιβεβαιώνοντας ότι θα ασκήσει έφεση.
Πηγή: gazzetta.gr