Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 17:47

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά με γκολ στο β' ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η χθεσινή αναμέτρηση στο Ασπρόχωμα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και την Αναγέννηση Παραλίας, η οποία έληξε 1-1.


Το τελικό αποτέλεσμα, μπορεί να μην ικανοποιεί τις δύο ομάδες που διεκδίκησαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, όμως ήταν το πιο δίκαιο με τους δύο αντιπάλους να μοιράζονται γκολ, δοκάρια, βαθμούς και εντυπώσεις.
Τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Μπροστά στο σκορ μπήκε η "Μπάρτσα" στο 56' όταν ο Τριανταφυλλάκης έκανε τη σέντρα στην περιοχή, ο Ταμπάκης από το πέναλτι σχεδόν σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Καντερές, η μπάλα στη συνέχεια βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά πρόλαβε ο Τριανταφυλλάκη με κοντινό πλασέ και την "έσπρωξε" στα δίχτυα. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 64' με προσωπικό γκολ του Φίλιου. Ο έμπειρος επιθετικός έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή, κατόρθωσε να αποφύγει δύο αμυντικούς και να κερδίσει τις κόντρες από άλλους δύο και βγήκε φάτσα με τον Λίβα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα, σημειώνοντας το τελικό 1-1. Ο ίδιος στο α' ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 11ό λεπτό είχε την ευκαιρία να σκοράρει όμως με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Ντάσης (9' σουτ), Στ. Χαρίτος (13' σουτ), Κάνιστρας (43' σουτ, 71' διαγώνιο σουτ), Ταμπάκης (46' διαγώνιο σουτ), Φλέσσας (49' φάουλ), Φίλιος (73' διαγώνιο σουτ) και Δασκαλάκης (78' κεφαλιά)
Το Ασπρόχωμα ζήτησε πέναλτι στο 79' όταν ο Παπαγεωργίου, που ήταν πεσμένος στο έδαφος προσπάθησε με το στήθος να γυρίσει την μπάλα στο Λίβα, όμως ο διαιτητής Λάμιας δεν διαπίστωσε παράβαση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Το ματς διαιτήτευσαν οι Λάμιας, Μπασιλάρης, Μαντάς.
ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Μουράτι, Ζαφειρόπουλος, Φουρναράκος (76' λ.τρ. Π. Βεργόπουλος), Π. Χάριτος, Ντάσσης (67' Θεοδωρόπουλος), Φλέσσας, Στ. Χάριτος (76' Πετσόπουλος), Φίλιος,  Αρ. Ηλιόπουλος, Λυμπιώτης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Λίβας, Πανταζής Παπαγεωργίου, Β. Βεργόπουλος, Γυφτέας 
(67' Γιαννακόπουλος), Δασκαλάκης, Δουρούμης, Τριανταφυλλάκης, Κάνιστρας, Καραμπαλιώτης (82' Βοσνάκης), Ταμπάκης (58’ Αντωναίος).