Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 17:59

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ 0-5: Σαρωτικοί οι φιλοξενούμενοι

Γράφτηκε από τον

Εύκολο έργο είχε χθες ο Χανδριναϊκός στην εκτός έδρας αναμέτρηση του με το Νέο Αρι, το οποίο νίκησε με 5-0.


Η ομάδα του Χανδρινού από το πρώτο 45λεπτο, έβαλε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση, καθώς προηγήθηκε με 3-0. Στην επανάληψη έβαλε ακόμη δύο γκολ και με σωστή διαχείριση κατόρθωσε να φύγει με το τρίποντο από το γήπεδο του Αρι.
Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Κοντός με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 30' από κόρνερ του Μεμά ο Ζωγόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 0-2. Στο 44' ο Γιάνναρης με πλασέ μέσα από την περιοχή "έγραψε" το 0-3. Στο 55' ο Κοντός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-4, σημειώνοντας παράλληλα το 2ο προσωπικό του γκολ. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 68' ο Κόντι με πλασέ μέσα από την περιοχή.Διαιτητής ήταν ο Μπλάνας.
ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Λεβέντης, Π. Σκαλιώτης (52' Ι. Σπηλιώτης), Αρβανίτης, Πλέκης, Κατσιμαγκλής (66' Καλογερόπουλος), Μούστος, Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος, Ι. Σκαλιώτης, Φλέσσας, Παντελόπουλος.
ΧΑΝΔΙΡΝΑΪΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Κόντι, Λιτό (70' Κοκάϊ), Καρανταράκης, Κατσιγιάννης, Μεμά (60' Αντεμάϊ), Ζωγόπουλος, Καλδής, Καραμπάτσος, Κοντός, Γιάνναρης (75' Κολοκάθης).

Συμβούλιο μετά το ματς

Μετά τον αγώνα η διοίκηση του Νέου Αρι πραγματοποίησε συμβούλιο μετά και τη βαριά σε σκορ ήττα από τον Χανδριναϊκό, αλλά κυρίως για την άσχημη πορεία που έχει μέχρι σήμερα. Η ομάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Α1 και μαζί με Κεραυνό, Μεθώνη και Ηρακλή θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσεις σε αρκετές κινήσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας και δεν αφορούν μόνο την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.