Δευτέρα, 21 Δεκέμβριος 2015 18:55

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ 3-0: Σημαντικό τρίποντο παρουσία του Νίκου Λυμπεροπούλου!

Γράφτηκε από τον

Σημαντική εντός έδρας νίκη πέτυχε χθες ο Παπαφλέσσας Χώρας, που κέρδισε με 3-0 τον Κεραυνό.


Η ομάδα της Χώρας με το τρίποντο που πήρε ξέφυγε ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Κεραυνός έμεινε για άλλη μια αγωνιστική στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι στο α' μέρος ήταν μοιρασμένο, ενώ στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι έγιναν πιο ουσιαστικοί και κατάφεραν από τα πρώτα λεπτά να εδραιώσουν τη νίκη τους. Από την άλλη μεριά ο Κεραυνός δεν ήταν καλός και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 10' ο Νικολακόπουλος με πλασέ "έγραψε" το 1-0. Στο 50' από σέντρα του Δημόπουλου, ο Τηλεμάχου με κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Στο 55' ο Μπολκβάτζε με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Ο Κεραυνός διαμαρτυρήθηκε έντονα για το δεύτερο γκολ της Χώρας, ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Τα παράπονα των ανθρώπων της Καλαματιανής ομάδας στρέφονται κυρίως προς τον βοηθό διαιτητή Δ. Ταβουλαρέα, που έλεγχε τη συγκεκριμένα περιοχή και δεν υπέδειξε το οφσάιντ.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Γκούμας, Ταβουλαρέας, Παλαδινός.
ΧΩΡΑ: Λινάρδος, Γκεβόρι, Μαθιός (85' Β. Κανελλόπουλος), Γρηγορόπουλος, Πλάγος, Τσέρτος, Τηλεμάχου, Δημόπουλος, Νικολακόπουλος (75' Δ. Κανελλόπουλος), Μπολκβάτζε, Καγιάς (70' Γκότσης).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Ποτηριάδης, Μαυροειδής, Γιαμαρέλος, Καναλουπίτης, Νιάρχος, Κότσης, Σταθόπουλος, Τσορώνης, Αγκο, Παπαγεωργίου, Νικολακόπουλος (46' Κουρκούτας).
• Άψογη ήταν η φιλοξενία που παρείχε ο Παπαφλέσσας Χώρας στον Κεραυνό. Για το λόγο αυτό ο γενικός αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Μαυροειδής εκ μέρους της διοίκησης σε σύντομη δήλωση του στο "Notosport" εξέφρασε τις ευχαριστίες του, προς την ομάδα της Χώρας για την φιλοξενία, την οποία χαρακτήρισε άψογη.

"Παρών" ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Την αναμέτρηση του Παπαφλέσσα Χώρας με τον Κεραυνό παρακολούθησε ο παλιός άσος της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, της Καλαμάτας και της Εράνης Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Η ομάδα της Χώρας, έχει τμήματα υποδομής και χρησιμοποιεί νεαρούς παίκτες και στη μεγάλη ομάδα και ο κ. Λυμπερόπουλος είχε την ευκαιρία να δει κάποια από τα παιδιά που αγωνίζονταν στην ομάδα.