Τρίτη, 22 Δεκέμβριος 2015 12:46

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορείς να πας για πρωτάθλημα", λέει ο Γιάννης Δανίκας

Γράφτηκε από τον

Με το χειρότερο τρόπο έκλεισε το 2015 για τη Κυπαρισσία. Η τριφυλιακή ομάδα όχι μόνο δε μείωσε τη διαφορά από τους Πάμισο και Τσικλητήρα Πύλου που αναδείχθηκαν μεταξύ τους ισόπαλοι, αλλά έχασε και το εντυπωσιακό αήττητο στο πρωτάθλημα που κρατούσε 20 μήνες.

Ο ΑΟΚ γνώρισε προχθές την ήττα από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας (1-0),  μετά από 46 παιχνίδια, όπου μετρούσε 37 νίκες και 9 ισοπαλίες (τελευταία ομάδα που την κέρδισε ήταν ο Πάμισος) και πλέον απέχει 8 βαθμούς από την πρώτη θέση της Α' τοπικής.
"Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων και με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορείς να πας για πρωτάθλημα. Ηταν μεγάλη ευκαιρία να κλείσουμε λίγο τη ψαλίδα και δεν την εκμεταλλευτήκαμε, ενώ χάσαμε και το αήττητο", τονίζει στο "Notosport" ο προπονητής Γιάννης Δανίκας μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί στη Κυπαρισσία την επομένη του αγώνα με τους "ερυθρόλευκους".
Η τριφυλιακή ομάδα δείχνει να χάνει τη μάχη του τίτλου και εντός των ημερών θα υπάρξει επαφή της διοίκησης με την τεχνική ηγεσία ώστε να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις. Για την ώρα είναι αβέβαιο αν θα υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση ή ακόμα και… αποχωρήσεις. Ο Γιάννης Δανίκας δηλώνει πάντως ότι: "Θα δουλέψουμε σκληρά αυτές τις 20 μέρες της διακοπής ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και πρέπει να δουλέψουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι".
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μιλοσέσκι απέχει εδώ και μέρες για προσωπικούς λόγους και θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο δεύτερο γύρο, ενώ δεν έχουν επιστρέφει ακόμα οι Μιτρόφ (τραυματίας) και Ντιόπ  (δεν έχει διευθετήσει το θέμα της παραμονής στη χώρα). Στον αντίποδα εξέτισε την ποινή του ο Αργυρόπουλος.