Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2015 12:22

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: "Δεν είμαστε καταδικασμένοι", πιστεύει ο Σωτήρης Δημάκης

Γράφτηκε από τον

Μόλις ένα βαθμό πήρε το Διαβολίτσι στα διαδοχικά εντός έδρας ματς με Πανθουριακό (1-1) και Α.Ο. Φαραί (1-2) και είναι στην τελευταία θέση (μαζί με τον Απόλλωνα) και ενώ απομένει ακόμα ένας γύρος για το φινάλε.

Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που ο ΑΟΔ ανέβηκε στην Α' τοπική και ο Σωτήρης Δημάκης παραδέχεται ότι: "Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Για να σωθούμε πρέπει πλέον να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού. Το μόνο παρήγορο είναι ότι οι υπόλοιπες ομάδες είναι κοντά και δεν είμαστε καταδικασμένοι". Ο προπονητής του Διαβολιτσίου αποδίδει τη φετινή άσχημη  πορεία στο γεγονός ότι: "Χάσαμε τρεις βασικούς παίκτες σε κομβικό σημείο. Ο Μητσέας τραυματίστηκε και οι Δασκαλάκης, Βεργόπουλος έφυγαν και τα κενά δεν καλύφθηκαν. Αυτό σε συνδυασμό με το ότι ορισμένοι παίκτες έχουν μέτρια απόδοση, μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο. Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και πέρα".
Για την ώρα πάντως είναι αβέβαιο αν ο ΑΟΔ θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εντός των ημερών θα γίνει συμβούλιο ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Μάρης, Γερμάνης και Παπαλέξης έχουν πάρει άδεια και θα επιστρέψουν στις 3 Γενάρη, ενώ σήμερα μετά την προπόνηση θα δοθεί τριήμερο ρεπό στους υπόλοιπους παίκτες.