Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2015 12:53

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Χωρίς νίκη από τις 8 Νοέμβρη

Γράφτηκε από τον

Την τέταρτη σερί ήττα με 5-2 από το Μιλτιάδη γνώρισε το περασμένο Σάββατο στον Πύργο Τριφυλίας ο Αστέρας.

Είχαν προηγηθεί αυτές με Πάμισο (0-3), Τσικλητήρα Πύλου (3-0) και Σπερχογεία (2-3). Η ομάδα των Αρφαρών αγνοεί τη νίκη από τις 8 Νοεμβρίου και το ματς με τον Πανθουριακό (1-0). Εκτοτε μετρά πέντε ήττες (έχει χάσει ακόμα από τον Α.Ο. Φαραί με 2-0) και το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα είναι η εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Κυπαρισσία. Ετσι έχει υποχωρήσει στην 13η θέση της Α' τοπικής και σε απόσταση τριών βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.
"Δεν έχουμε συμμετοχή στις προπονήσεις, διότι τα παιδιά αυτά το διάστημα είχαν αρκετές δουλειές και έτσι ήρθε αυτή η κάμψη. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη προπόνηση από εδώ και πέρα, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να ξεκινήσουμε δυναμικά στο δεύτερο γύρο", λέει στο "Notosport" ο Στάθης Βανικιώτης. Ο προπονητής του Αστέρα εκτιμά ότι: "Η παραμονή θα είναι δύσκολη και πιστεύω ότι θα παίζεται μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που θα δώσουν μάχη. Εμείς θα παλέψουμε για να καταφέρουμε. Τα τελευταία αποτελέσματα οφείλονται ακόμα και στο γεγονός ότι είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, παίζοντας με καλές ομάδες".

Δύο φιλικά

Φιλικό τεστ με την Ομόνοια θα δώσει σήμερα στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας" ο Αστέρας και εν συνεχεία θα υπάρχει τριήμερο ρεπό. Την Κυριακή η ομάδα των Αρφαρών θα δώσει ένα ακόμα φιλικό, επίσης εκτός έδρας, με αντίπαλο τον Εθνικό Μελιγαλά στις 5.30 μ.μ. Πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι να κλειστούν φιλικά και την επόμενη εβδομάδα, μιας και το πρωτάθλημα ξεκινά πάλι στις 9 Ιανουαρίου.