Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2015 13:17

Υπόθεση για δύο ο τίτλος

Γράφτηκε από τον
Υπόθεση για δύο ο τίτλος

Οπως πέρυσι, έτσι και φέτος, ο Πάμισος αναδείχθηκε πρωταθλητής χειμώνα στην Α' τοπική.

Πέρυσι όμως είδε την Κυπαρισσία να παίρνει στο φινάλε τον τίτλο, παρότι είχε 4 βαθμούς διαφορά στη δύση του 2014. Η περσινή πρωταθλήτρια Μεσσηνίας είναι πλέον οχτώ βαθμούς μακριά από τους Νησιώτες, αλλά υπάρχει ο Τσικλητήρας Πύλου που αμφισβητεί τα πρωτεία, όντας στο -3 από την κορυφή.
Η ομάδα της Πύλου θα δώσει μάλιστα εντός έδρας και τα δύο ντέρμπι στο δεύτερο γύρο, με αυτό κόντρα στον Πάμισο να είναι την τελευταία αγωνιστική.
Δεν είναι απίθανο δηλαδή να παιχτούν σε ένα ματς οι κόποι μιας χρονιάς, εφόσον οι μονομάχοι του τίτλου δείξουν και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος την ίδια συνέπεια στο ραντεβού με τις.. νίκες.
Η Κυπαρισσία, εκτός από μεγάλο σερί επιτυχιών, θέλει και αρκετές "γκέλες" των πρωτοπόρων για να σηκώσει ξανά την κούπα και να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ' εθνική.
Με τα σημερινά δεδομένα  (εκτός αν π.χ. υπάρξει εντυπωσιακή μεταγραφική ενίσχυση του ΑΟΚ) ο τίτλος στην Α' τοπική θα είναι υπόθεση για δύο.
Ο Πάμισος είναι το φαβορί και έχει μάλιστα εντυπωσιακά βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου, όπου στις πέντε πρώτες αγωνιστικές θα δώσει μόλις ένα εκτός έδρας ματς και τρία σερί στη Μεσσήνη!
Ξεκινά με Σπερχογεία εντός, Μιλτιάδη εκτός και στη συνέχεια θα υποδεχτεί κατά σειρά Ολυμπιακό Καλαμάτας, Διαβολίτσι και Ανδρούσα.
Το ίδιο διάστημα ο Τσικλητήρας θα φιλοξενήσει το Μιλτιάδη, θα παίξει εκτός με Ολυμπιακό, εντός με Διαβολίτσι, εκτός με Ανδρούσα και εντός με Τέλλο Αγρα.
Ολα αυτά βέβαια στη θεωρία, γιατί ο δεύτερος γύρος είναι πάντα πιο δύσκολος και το άγχος μεγαλύτερο.