Τετάρτη, 23 Δεκέμβριος 2015 13:39

Σκαρφάλωσε στην 5η θέση η Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

Στην 5η θέση της Α' τοπικής φιγουράρει η Ανδρούσα μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Πανθουριακού (0-1) στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη διεύρυνε στις 10 αγωνιστικές το αήττητο σερί, με τον έμπειρο τεχνικό όμως να παίρνει τη σκυτάλη από το Μιχάλη Φασουλή την 9η αγωνιστική.
Εχει κάτσει δηλαδή σε εφτά ματς στον πάγκο και παραμένει αήττητος.
Τελευταία φορά που η Ανδρούσα έφυγε ηττημένη από τον αγωνιστικό χώρο ήταν στις 11 Οκτωβρίου (0-1 από τον Πάμισο). Το εντυπωσιακό είναι ότι η φιλόδοξη ομάδα μετρούσε 4 ήττες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές και μόλις τρεις βαθμούς (τη νίκη στην πρεμιέρα με τον Α.Ο. Φαραί).
Εκτοτε όμως πάτησε.. γκάζι και κάνει τη καλύτερη σεζόν στην Α' τοπική. Συγκεκριμένα μετά τις διαδοχικές ήττες από Κυπαρισσία, Αστέρα Αρφαρών, Τσικλητήρα Πύλου και Πάμισο, έχει  πέντε νίκες με Ολυμπιακό, Σπερχογεία, Τέλλο Αγρα, Δώριο, Πανθουριακό και ισάριθμες ισοπαλίες με Μιλτιάδη, Διαβολίτσι, Απόλλωνα, Μεσσηνιακό, Εθνικό Μελιγαλά..
"Θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Σκοπός μας είναι να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας ακολουθεί σε όλα τα παιχνίδια, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Είμαστε αήττητοι εδώ και καιρό και θα προσπαθήσουμε να πάμε καλά και στο δεύτερο γύρο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, αλλά χρειάζεται πλέον μεγαλύτερη προσοχή", δηλώνει στο "Notosport" ο Σπύρος Τσίκινης για το αήττητο της Ανδρούσας που κρατά 2,5 μήνες!
Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε και την πρόσφατη αναμέτρηση με τον Πανθουριακό:
"Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, γιατί παρά τις αναγκαστικές αλλαγές και τα προβλήματα τραυματισμών, παίξαμε καλά στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, ενώ μας ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ. Δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα".
Αγωνιστικά, οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρωθούν αύριο και οι παίκτες θα επιστρέψουν στο γήπεδο την προσεχή Δευτέρα. Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τους τραυματίες Γκούνη, Πατσιώτη και Μαραγκούλια.
Εκτιμάται όμως ότι θα είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τον Α.Ο. Φαραί στις 9 Ιανουαρίου.